«Ντου» οπαδών του Παναθηναϊκού στη συνεδρίαση του ΔΣ μετά την αφαίρεση άλλων 9 βαθμών - Ειδήσεις Pancreta

Δεκάδες οπαδοί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να διαμαρτυρηθούν για τη στάση της ΠΑΕ που έχει οδηγήσει στην αφαίρεση δεκάδων βαθμών από την ομάδα.

Με την έναρξη της συνεδρίασης του ΔΣ, δεκάδες φίλοι του «τριφυλλιού», οργισμένοι από όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας, αποφάσισαν να αντιδράσουν. 

Νωρίτερα, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε αφαίρεση συνολικά εννέα βαθμών στον Παναθηναϊκό για τις περιπτώσεις των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι θα προχωρήσει σε άμεση εξόφληση των τριών ποδοσφαιριστών, προκειμένου να γίνει άρση της εν λόγω ποινής.

Οι οπαδοί που βρέθηκαν στη συνεδρίαση, εξέφρασαν με έντονο τρόπο την αγανάκτηση τους, ζητώντας εξηγήσεις για την αδράνεια του Γιάννη Αλαφούζου. Κατ' ιδίαν συνάντηση πραγματοποιείται, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ εκπροσώπου των οπαδών και του Βασίλη Κωνσταντίνου.

Δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή παρεκτροπή από τους οπαδούς που βρίσκονται στα γραφεία, ενώ στον χώρο της συνεδρίασης υπάρχει και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

πηγή


Πηγή: pancreta