Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρσία - Ειδήσεις Pancreta

Δεν θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Όσκαρ Γκαρσία. Ο Ισπανός τεχνικός συμφώνησε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και γίνεται ο τρίτος προπονητής που φεύγει από τους «ερυθρόλευκους» τη φετινή σεζόν.

Από χθες, μετά την «έκρηξη» του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδας, ξεκίνησε ένα κύμα αποχωρήσεων από το ρόστερ των ερυθρόλευκων, ενώ δεν είχε γίνει γνωστό τι θα συμβεί με τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος δεν έπεισε με την παρουσία του στον πάγκο.

Τελικά, σήμερα, ο Όσκαρ Γκαρία, με δήλωσή του, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία για «να δώσω περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν».

Αναλυτικά η δήλωση:

Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν

πηγή


Πηγή: pancreta