Με αέρα... πρωταθλήτριας η ΑΕΚ - Ειδήσεις Pancreta

Οσμή τίτλου στο ΟΑΚΑ μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αραούχο με δύο γκολ, ενώ ο Γκάλο σημείωσε το άλλο τέρμα της ομάδας του. Με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. 

Η «βασίλισσα» δεν συνάντησε δυσκολίες από το «τριφύλλι», το οποίο έπαιξε για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με δέκα παίκτες, κατέκτησε εύκολα τους τρεις βαθμούς και, πλέον, βρίσκεται σε απόσταση οκτώ βαθμών από τον ΠΑΟΚ και εννέα από τον Ολυμπιακό

Το παιχνίδι, πάντως, δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Μανόλο Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές του γιατί το αξιόμαχο σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε μέσα στο ΟΑΚΑ με στόχο να παίξει ποδόσφαιρο και στα πρώτα λεπτά πίεσε για να ανοίξει το σκορ.

Σιγά σιγά η ΑΕΚ ισορρόπησε το ματς και στο ημίωρο μπόρεσε να προηγηθεί με ένα γκολ απαράμιλλης ομορφιάς από τον Σέρχιο Αραούχο. Σα να μην έφτανε αυτό για τον Παναθηναϊκό, τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ινσούα και κάπου εκεί η ομάδα του Ουζουνίδη έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της.
Η ΑΕΚ ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Γκάλο στο 52' και από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναθηναϊκός κατέρρευση. Το τρίτο γκολ για την Ένωση, που είχε μπόλικες ευκαιρίες, αλλά και δύο δοκάρια, πέτυχε ο Αραούχο στο 68'.

Ο Αργεντίνος κερδίζει τον τίτλο του MVP για τα δύο γκολ που πέτυχε, όμως, ο Νικλας Χουλτ ήταν εκείνος που έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του και μάλιστα απέναντι στην πρώην του ομάδα. 

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ΕΔΩ.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Χουλτ, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Κονέ (77’ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Γκάλο, Χριστοδουλόπουλος (63’ Μασούντ), Μπακασέτας, Αραούχο (84’ Γιακουμάκης)  

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε (74’ Οικονόμου), Κουλιμπαλί, Λουντ, Δώνης (73’ Μυστακίδης), Μουνιέ (62’ Λουτσιάνο)  

πηγή


Πηγή: pancreta