Με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός - Ειδήσεις Pancreta

Παρέμεινε η ποινή του υποβιβασμού για τις ΠΑΕ που δεν θα εξασφαλίσουν άδεια! Η πρόταση της ΑΕΚ για αλλαγή του κανονισμού δεν πέρασε από το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στον γκρεμό.

Επτά ΠΑΕ ψήφισαν υπέρ (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Λάρισα, Ατρόμητος, Λαμία, Πανιώνιος), έξι κατά (ΠΑΟΚ, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς), ο Λεβαδειακός απείχε της ψηφοφορίας, η Κέρκυρα επέλεξε το «λευκό», ενώ η Ξάνθη ψήφισε «παρών». Για περάσει η πρόταση έπρεπε να υπερψηφίσουν οι 12 από τις 16 ομάδες.

Να θυμίσουμε ότι η προθεσμία για την κατάθεση των φακέλων στην Επιτροπή Αδειοδότησης εκπνέει στις 31 Μαρτίου.

«Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποβιβαστεί»

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τις αρνητικές εξελίξεις στο Δ.Σ. της Λίγκας όσον αφορά το ενδεχόμενο αλλαγής της ποινής του υποβιβασμού σε περίπτωση μη αδειοδότησης. Η «πράσινη» ΠΑΕ επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος της χώρας και δεν πρόκειται να υποβιβαστεί, υπογραμμίζοντας ότι η διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έπ' αυτού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Αθήνας και της Ελλάδας. Δεν μπορεί, δεν νοείται και δεν πρόκειται να υποβιβαστεί.
Η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει προς τούτο όλες τις απαραίτητες ενέργειες. 

 


Πηγή: efsyn.gr