Νέες απώλειες για τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι - Ειδήσεις Pancreta

Ακόμα πιο μακριά από την κορυφή έμεινε ο Ολυμπιακός, καθώς υποχρεώθηκε σε εκτός έδρας ισοπαλία από τον Ατρόμητο, σε ματς για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Super League (τελικό σκορ: 2-2). 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ, τις σημαντικότερες στιγμές και τις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης [VIDEO].

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι έφτασαν στους 43 βαθμούς και βρίσκονται 4 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και 3 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο. 

Μάλιστα, ο Ατρόμητος ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 μέχρι το 90ο, όταν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τέρμα που προήλθε από αμφισβητούμενο πέναλτι που έδωσε o διαιτητής Τζήλος (το εκτέλεσε ο Τζούρτζεβιτς, ο Γιαννιώτης απέκρουσε, όμως ο Χατζισαφί μπήκε στη φάση και κατάφερε να σκοράρει).

Ο Ολυμπιακός απουσίασε και πάλι αμυντικά κενά, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες στο ματς. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο γκολ των γηπεδούχων (Βασιλακάκης στο 19ο λεπτό) θύμισε εκείνο που έβαλε πρόσφατα ο Χριστοδουλόπουλος κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς και στις δύο αυτές φάσεις, κανείς «ερυθρόλευκος» αμυντικός δεν... σηκώνεται από το έδαφος για να κοντράρει τον αντίπαλο επιθετικό που σκοράρει με το κεφάλι.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν προσωρινά (Μάριν στο 28΄), όμως οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου (Ντιγκινί στο 66΄) και έδειχναν ικανοί να κρατήσουν τη νίκη, μέχρι το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής προς το τέλος της αναμέτρησης, το οποίο άλλαξε τις μέχρι εκείνη τη στιγμή, ισορροπίες του αγώνα. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης (88' Ούμπιδες), Ντιγκινί, Ουάρντα (94' Στρούγγης), Ντάουντα (86' Κωτσόπουλος)

Ολυμπιακός: Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου, Χατζισαφί, Ζιλέ, Ταχτσίδης (62' Τζούρτζεβιτς), Μάριν, Φορτούνης (24' Πάρντο), Μιραλάς (39' Οφόε), Ανσαριφάρντ.

πηγή


Πηγή: pancreta