ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-1: Και στο φινάλε κερδίζει η ΑΕΚ! - Ειδήσεις Pancreta
Στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο, στο Καραϊσκάκη, στο ΟΑΚΑ! - Η ΑΕΚ νικάει παντού τον Ολυμπιακό φέτος! - Το έκανε άλλη μια φορά και με το 2-1 του Ολυμπιακού Σταδίου πήρε την μεγάλη πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος!
 

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε το... σασπένς που είχαμε το βράδυ της Κυριακής στο "Γ. Καραϊσκάκης" (1-0 στο 81', 1-2 στο 95'), αλλά και πάλι ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για το Κύπελλο, εξελίχθηκε σε θρίλερ. Μόνο που είχε και πάλι χάπι εντ για τους κιτρινόμαυρους.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν επιεικώς απαράδεκτο, το γρήγορο γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 57' άλλαξε την εικόνα...

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βρει την ισοφάριση που θα του έδινε την πρόκριση, αλλά το 2-0 με την γκολάρα του Αραούχο φάνηκε να τελειώνει τα πάντα.
Ωστόσο στο 83' ο Ταχτσίδης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 κι ο Ολυμπιακός άγγιξε την ισοφάριση με τον Τζούρζτεβιτς στο 85', αλλά ο Μπάρκας έδιωξε σε κόρνερ. Οι ερυθρόλευκοι βγήκαν μαζικά μπροστά, όμως άλλη καθαρή φάση δεν έβγαλαν κι η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρόκριση.

πηγή


Πηγή: pancreta