Απόδραση στο τέλος για τον ΠΑΟΚ - Ειδήσεις Pancreta

Τον «χάρο με τα μάτια του» είδε ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο Αγρίνιο, καθώς ο αξιόμαχος Παναιτωλικός τον εγκλώβισε και παραλίγο να του αποσπάσει βαθμούς. Χρειάστηκε γκολ-πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 87' για να πατήσει και πάλι κορυφή ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έκανε ευκαιρίες, όμως ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι ότι βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο.

Οι Αγρινιώτες έβαλαν δύσκολα στους Θεσσαλονικείς, ενώ δημιούργησαν και εκείνοι τις δικές τους ευκαιρίες. Το δεύτερο ημίχρονο, πάντως, ανήκε εξ ολοκλήρου στον «Δικέφαλο του Βορρά» που πίεσε πολύ για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.

Η λύτρωση ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 87' όταν ο Βαρέλα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μιχάι και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Η φάση, πάντως αναμένεται να συζητηθεί.

Το γκολ της απόδρασης πέτυχε ο Πρίγιοβιτς (αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα εκτός Τούμπας) και ο ΠΑΟΚ πάτησε, τουλάχιστον προσωρινά, κορυφή στη Super League.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Συνθέσεις

Παναιτωλικός:Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ροντρίγκες (89’ Βακράκος), Μιχάι, Τσοκάνης, Πάουλο, Κλέσιο (68’ Βασιλούδης), Ντίας, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μοράρ

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (77’ Σάχοφ), Μαουρίσιο, Λημνιός (57’ Μακ), Ελ Καντουρί (21’ Μπίσεσβάρ), Κάμπος, Πρίγιοβιτς.

«Στοπ» για Ολυμπιακό στην Τρίπολη

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της Super League. Οι πολύ μαχητικοί Αρκάδες έβαλαν δύσκολα στους πρωταθλητές και πήραν επάξια το 1-1.

Ο Αστέρας που σταμάτησε το σερί εννέα νικών του Ολυμπιακού, προηγήθηκε στο 21΄ με κεφαλιά του Ιγκλέσιας και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 39΄ με πέναλτι του Ανσαριφάρντ, που έφθασε τα 12 στη διοργάνωση. 

Εξαιρετικά στημένη η ομάδα του Σάκη Παντελίδη, έκλεισε τους χώρους και δεν άφησε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος και προηγήθηκε στο 21' με κεφαλιά-γκολ του Ιγκλέσιας.

Οι παίκτες του Όσκαρ Γκαρθία ανέβασαν την απόδοσή τους με στόχο την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 39' με πέναλντι. Ο Τριανταφυλλόπουλος ανέτρεψε τον Ανσαριφάρντ μέσα στην περιοχή και ο Ιρανός σκόραρε από τη βούλα για να γράψει το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο άργησε να ξεκινήσει, καθώς μόλις οι ομάδες βγήκαν για την επανάληψη η αστυνομία έκανε, έξω από το γήπεδο, χρήση δακρυγόνων και το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει.

Με την επανέναρξη οι «ερυθρόλευκοι», παρά το γεγονός ότι έδειξαν κουρασμένοι, πίεσαν και είχαν ευκαιρίες για να ανατρέψουν το σκορ, όμως δεν βρήκαν δίχτυα και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο. 

Φωνάζουν για πέναλτι οι Αρκάδες για μαρκάρισμα του Σισέ στον Μανιά  στο 75'.

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή, ενώ και η ΑΕΚ βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό με τον οποίο θα αγωνιστεί την επόμενη Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Αστέρα Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κυριακόπουλος (74’ Ντουντού), Τσιλιανίδης (64’ Ισνάλδο), Τόνσο, Μανιάς (84’ Καλτσάς). 

Ολυμπιακός: Προτό, Φιγκέιρας, Ένχελς, Σισέ (85’ Τζούρτζεβιτς), Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Πάρντο (70’ Οτζίτζα), Μάριν (46’ Φορτούνης), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.  

πηγή


Πηγή: pancreta