Προσωρινό διοικητικό συμβούλιο διόρισε χθες στον ΟΦΗ, με προσωρινή διαταγή, το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλλαν 4 μέτοχοι της ομάδας.

Η διοίκηση αναλαμβάνει να διαχειριστεί τις εκκρεμότητες της ομάδας, αλλά και να συγκαλέσει γενική συνέλευση για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου.
Την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απαρτίζουν οι: Κώστας Ζερβάκης, Δημήτρης Αποστολάκης, Γιάννης Φασομιτάκης, Γιώργος Αλετράς, Γιάννης Μαρκουλάκης, Χάρης Κοντοπυράκης και Μανόλης Γουρνιεζάκης.
Στην πρώτη τους ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της ομάδας αναφέρουν: «Επτά αγνοί φίλοι της ομάδας μας, πήραμε την απόφαση να μπούμε μπροστά σε αυτήν την κρίσιμη φάση, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, στην εξεύρεση λύσης προκειμένου να αυτή να μπορέσει να προχωρήσει.
Η συμμετοχή μας, στην διοίκηση Πρωτοδικείου, έχει μόνο αυτό το σκοπό. Την εξεύρεση μιας μόνιμης διοικητικής λύσης, που θα εγγυηθεί την ασφάλεια για την ομάδα μας.
Δεν υπάρχει καμία παραγοντική φιλοδοξία από κανένα από μας.
Η συμμετοχή μας έχει να κάνει μόνο με την αγάπη μας, για την ομάδα και τίποτε άλλο.
Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, όπως και το έργο που αναλαμβάνουμε και το γνωρίζουμε. Δεν θα πετύχουμε τίποτα, αν δεν υπάρχει ηρεμία και ενότητα. Αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά, του εγχειρήματος μας. Ενότητα και συσπείρωση των μετόχων.
Ενότητα και συσπείρωση του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών μας, η οποία ήδη υπάρχει σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι ελπιδοφόρο.
Ενότητα και συσπείρωση του κόσμου του ΟΦΗ, με μαζική συμμετοχή στα παιχνίδια της ομάδας μας.
Πιστεύουμε ότι αν τα έχουμε όλα αυτά, μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Για να μπορέσει ο ΟΦΗ μας, να συνεχίσει την πορεία του.
Υπάρχει ελπίδα και είναι καθήκον μας, να την κρατήσουμε ζωντανή».

Κ. Βασιλάκης

πηγή


Πηγή: pancreta