Στους 4 ανέμους σκόρπισε ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό - Ειδήσεις Pancreta

Ντέρμπι μόνο κατ΄όνομα αποδείχθηκε η αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον φιλόδοξο φέτος ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, καθώς ο «δικέφαλος» επικράτησε με το ευρύ 4-0, σε αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Με τη νίκη του αυτή, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε ξανά στη 2ης θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αντίθετα, ο Παναθηναϊκός υποχώρησε στην 11η θέση όπου ισοβαθμεί μαζί με τον Λεβαδειακό. 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 51ο λεπτό, όταν δέχθηκαν το δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά παρέδωσαν τα όπλα. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους πράσινους στο 66', όταν αποβλήθηκε ο Ινσούα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βάλουν άλλα δύο τέρματα και να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους. 

Τα τέρματα της αναμέτρησης σημείωσαν οι Πέλκας (8ο και 51ο λεπτό), Κουλούρης (66ο) και Πρίγιοβιτς (77ο).

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις σημαντικότερες στιγμές της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός [VIDEO].

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλέζας, Κρέσπο, Κάνιας 58’ Τσίμιροτ), Μαουρίσιο, Λημνιός (82’ Κάμπος), Πέλκας, Μακ, Κουλούρης (73’ Πρίγιοβιτς).

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Διούδης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ινσούα, Γιόχανσον (46’ Χίλιεμαρκ), Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Καμπέσας, Λουντ, Βιγιαφάνες (85’  Δώνης), Άλτμαν (68’ Χουλτ).

πηγή


Πηγή: pancreta