Ήττα – σοκ για τον ΟΦΗ - έπεσε από την δεύτερη θέση - Ειδήσεις Pancreta

Η Παναχαϊκή χτύπησε στις αρχές του κάθε ημιχρόνου και απέναντι στον ΟΦΗ που δεν είχε σχέδιο στο παιχνίδι του, τον κέρδισε με 2-1 και ανέβηκε στην δεύτερη θέση.

Το παιχνίδι είχε χαρακτηριστεί κομβικό και δεν ήταν λάθος. Ο ΟΦΗ ήθελε τη νίκη με κάθε κόστος πετώντας στα σκουπίδια τη νίκη στο Παγκρήτιο υποχωρώντας στην βαθμολογία. Το παιχνίδι στράβωσε από το δεύτερο λεπτό όταν ο Στρέζος ανέτρεψε τον Αποστολόπουλο με τον Ζαραβίνο να δίνει το πέναλτι και ο Φωτάκης να κάνει το 0-1. Στην υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο ΟΦΗ είχε την μπάλα αλλά ήταν κακός δημιουργικά με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βγάλει μια καθαρή φάση.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν μετά από φάση διαρκείας, η άμυνα του ΟΦΗ δεν απομάκρυνε την μπάλα και ο Μακρυδημήτρης έκανε το 0-2. Ο ΟΦΗ αντέδρασε και ισοφάρισε γρήγορα με τον Κουσκουνά μειώνοντας σε 1-2 και αυτή ήταν η τελευταία φάση που έκανε. Στην συνέχεια ο Παπαδόπουλος έκανε πιο επιθετικό τον ΟΦΗ περνώντας στο παιχνίδι και τον Κουτσιανικούλη ενώ είχε μπει και ο Λεάλ ωστόσο η Παναχαϊκή δεν πανικοβλήθηκε ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό. Ο ΟΦΗ γνώρισε μια κακή ήττα και πλέον πρέπει να βρει αλλού τους τρεις βαθμούς που έχασε μέσα στο Ηράκλειο.

πηγή


Πηγή: pancreta