Ήθελε, πάλεψε, αλλά έχασε ξανά - Ειδήσεις Pancreta

Δεν κατάφερε να φύγει με ψηλά το κεφάλι από το φετινό Champions League ο Ολυμπιακός, καθώς, παρά τη διάθεση που έδειξαν κατά περιόδους οι παίκτες του, δεν  μπόρεσε να κοντράρει τη Γιουβέντους και υπέστη ακόμη μία ήττα.

Η ιταλική ομάδα, που είχε και το μυαλό της στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, πέρασε από το «Γ. Καραϊσκάκης» με 0-2 και, σε γενικές γραμμές, έδειξε ότι ήταν ανώτερη από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρετάει την Ευρώπη μετά από μία κακή χρονιά με συγκομιδή μόλις έναν βαθμό.

Τα γκολ για την κυρία πέτυχαν στο και ο Κουαντράδο στο 15' ο Μπερναντέσκι στο 90'.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή μπήκε δυνατά στο ματς θέλοντας να πετύχει κάτι καλό και να αποζημιώσει τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Φάληρο. Η Γιουβέντος, όμως, ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 15ο λεπτό με τον Κουαντράδο παγώνοντας το «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους οι Ιταλοί έλεγχαν το ρυθμό με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να επιτεθεί κυρίως από δεξιά, αλλά να μην δημιουργεί ευκαιρίες. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μία καλή ευκαιρία με το σουτ του Τζούρτζεβιτς να αποκρούει δύσκολα ο Σέζνι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε αργούς ρυθμούς, παρά το γεγονός ότι ο Τάκης Λεμονής πέρασε στο παιχνίδι τον Μάριν στη θέση του Σεμπά. Ο Ολυμπιακός άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και μετά το 55' αύξησε την πίεσή του.

Στο 58' ο Γερμανός χαφ δεν μπόρεσε να σκοράρει έπειτα από κάθετη πάσα του Ταχτσίδη, ενώ στο 82' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ελληνική ομάδα όταν η κεφαλιά του Μπεν σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά, η μεγάλη κυρία διπλασίασε τα τέρματά της στο 90' με τον Μπερναντέσκι.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Προτό, Ελαμπντελαουί (Φορτούνης), Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα, Πάρντο, Σεμπά (Μάριν), Τζούρτζεβιτς (Μπεν). 

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Μπαρτσάλι (Ρουγκάνι), Σάντρο, Κεντίρα, Ματουϊντί, Κουαδράδο (Μπερναντέσκι), Ντιμπάλα (Πιάνιτς), Ντάγκλας Κόστα, Ιγκουαΐν 

πηγή


Πηγή: pancreta