«Πάτησε» κορυφή ο Ολυμπιακός, διπλό στα «Πηγάδια» ο ΠΑΟΚ - Ειδήσεις Pancreta

Αν και δύσκολα η ομάδα του Πειραιά πήρε το «τρίποντο» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας έναν αγώνα περισσότερο από την ΑΕΚ. Βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη πήρε εύκολα τη νίκη κόντρα στην τοπική ομάδα.

Ολυμπιακός - Απόλλων (Βίντεο: τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις)

Ο Ολυμπιακός «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (13 στροφές από την εκκίνησή του) νικώντας στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1 και έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από την ΑΕΚ, ελπίζει σε στραβοπάτημα της Ένωσης για να παραμείνει οδηγός στην κούρσα του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Πειραιά τα βρήκε σκούρα κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία» και χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 για να φτάσει στην τέταρη σερί νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23' με τον Ελμπάζ όμως ο Ελαμπντελαουί ισοφάρισε οκτώ λεπτά αργότερα, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν καθοριστική. Ο Ιρανός του Ολυμπιακού με δύο δικά του γκολ (80' και 94') χάρισε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» που για ακόμα μια φορά δεν έπεισαν με την εμφάνισή τους.

Ξάνθη - ΠΑΟΚ (Βίντεο: τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις)

Αποφασιστική νίκη με 3-0 σημείωσε ο ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης στα «Πηγάδια», στην πρώτη επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην έδρα της πρώην ομάδας του. Για τον ΠΑΟΚ σκόραραν ο Ντε Λούκας με αυτογκόλ στο 25΄, ο Μακ στο 33΄ και ο Κρέσπο στο 62΄, ενώ η Ξάνθη είχε μία καλή στιγμή στο 28΄ με τον Μεχία, που σημάδεψε το δοκάρι.

Αστέρας-Κέρκυρα (Βίντεο: τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις)

Στην αυλαία της σημερινής αγωνιστική, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 4-0 την Κέρκυρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και έφτασε στο τέταρτο διαδοχικό «τρίποντο» στη Super League. Δύο γκολ πέτυχε ο Μανιάς και από ένα οι Καλτσάς - Τόνσο.

πηγή


Πηγή: pancreta