Μεγάλη εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την ΑΕΚ - Ειδήσεις Pancreta

Ακόμη ένα βαθμό, με το ίδιο αποτέλεσμα (0-0), κατάφερε να πάρει η ΑΕΚ απέναντι στη Μίλαν, σε ένα μεγάλο ματς το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, μπροστά σε περίπου 50.000 θεατές. Για ακόμα μια φορά η Ένωση στάθηκε πολύ καλά, όπως και στο Μιλάνο και κάθε άλλο παρά επέτρεψε στους Ιταλούς να τη βάλουν σε παθητικό ρόλο.

Μοναδική στιγμή που κινδύνεψε πραγματικά η εστία του Ανέστη, ήταν σε ένα σουτ του Μοντολίβο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, που η μπάλα βρήκε στην ρίζα του δεξιού δοκαριού. Λίγο πριν η ΑΕΚ είχε την δική της καλύτερη στιγμή, με κεφαλιά του Βράνιες από κόρνερ, που έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ντοναρούμα.

Το ματς ήταν κλειστό στο πρώτο μέρος, πιο ανοιχτό και γρήγορο στην επανάληψη, με την ΑΕΚ να βγαίνει σε αρκετές απειλητικές επιθέσεις, χωρίς να φτάσει όμως στην σωστή τελική πάσα τις περισσότερες  φορές. Περισσότερο «τρόμαξε» τους Ιταλούς με σουτ έξω από την περιοχή.

ΑΕΚ - Μίλαν EUROKINISSI
 

Έπειτα κι από τη νίκη της Αούστρια μέσα στη Ριέκα, η ΑΕΚ διατήρησε το προβάδισμα δύο βαθμών από τους Αυστριακούς και τριών από τους Κροάτες. Υποδέχεται τους τελευταίους την επόμενη αγωνιστική και η Μίλαν υποδέχεται την ομάδα της Βιέννης.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Χριστοδουλόπουλος (60΄Λιβάγια), Σιμόες, Αραούχο (79΄ Γιακουμάκης), Γκάλο, Μπακασέτας (66΄Γαλανόπουλος), Τσόσιτς, Γιόχανσον.

ΜΙΛΑΝ (Β. Μοντέλα): Ντοναρούμα, Σίλβα (81΄ Κάλινιτς), Τσαλχάνογλου, Μπορίνι, Ρομανιόλι, Μοντολίβο, Μπονούτσι, Μουσάκιο, Κουτρόνε (46΄Σούσο), Ροντρίγκες, Λοκατέλι (67΄Κεσί).

πηγή


Πηγή: pancreta