Ανώτερος ο ΟΦΗ, 1-0 τον Πλατανιά - Ειδήσεις Pancreta

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τον Πλατανιά και νίκησε 1-0 στο "Γεντί Κουλέ", στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για αυτή τη σεζόν. Η ομάδα του Ηρακλείου είναι 1η στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου και έβαλε βάσεις πρόκρισης.

Με νίκη ξεκίνησε τη σεζόν ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου τέθηκε αντιμέτωπη με τον Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ και επικράτησε 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο του Κυπέλλου. Για την 1η αγωνιστική ήταν ο αγώνας με τον Ηρακλή που δεν έγινε ποτέ (ο Γηραιός δεν συμμετέχει στο κύπελλο) και οι Ηρακλειώτες είχαν πάρει τρίποντο στα χαρτιά. Το γκολ κόντρα στους Χανιώτες σημείωσε στο 9' ο Άγγελος Χαντί.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον Πλατανιά, πέρα από το τέρμα του Χαντί είχαν κλασικές ευκαιρίες και για άλλο γκολ, άσχετα ότι δεν το βρήκαν. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Παράσχου προβλημάτισαν σε ένα ακόμη ματς και υπέστησαν την 4η διαδοχική τους ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο). Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, βέβαια, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει και όλα θα κριθούν στο περιθώριο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ


Πηγή: pancreta