Υποκλίθηκε στο «Καμπ Νου» - Ειδήσεις Pancreta

Στη βροχερή Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός έμεινε σε παθητικό ρόλο σχεδόν καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και χωρίς να προβάλει καμία ουσιαστική αντίσταση γνώρισε την ήττα από τη Μπαρτσελόνα με 3-1. Για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League, η ομάδα της Βαρκελώνης έκανε το «3x3» και φαντάζει πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Οι πρωταθλητές Ελλάδας στον αντίποδα παραμένουν χωρίς βαθμό και θα διεκδικήσουν απέναντι στη Σπόρτινγκ την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Ο Νικολάου με αυτογκόλ στο 18', ο Μέσι στο 61' και ο Ντίνιε στο 64' τα γκολ της ισπανικής ομάδας, που από το 42' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πικέ με 2η κίτρινη κάρτα. Ο Νικολάου πέτυχε και το γκολ του Ολυμπιακού λίγα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ντιν, Παουλίνιο, Μπουσκέτς (80' Αντρέ Γκόμες), Ινιέστα (67' Ράκιτιτς), Μέσι, Σουάρες, Ντεουλοφέου (46' Μαστσεράνο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου, Κούτρης, Ζιλέ, (55' Τζούρτζεβιτς) Ρομαό, Ζντίελαρ, Καρσελά (65' Πάρντο), Οφόε (72' Φορτούνης), Ανδρούτσος.

►Στον άλλο αγώνα του 4ου ομίλου, η Γιουβέντους κατάφερε να γυρίσει το ματς και τελικά κέρδισε του Πορτογάλους (Σπόρτινγκ) με 2-1.

Η βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 9 (7-1)

2. Γιουβέντους 6 (4-4)

3. Σπόρτινγκ 3 (4-5)

4. Ολυμπιακός 0 (3-8)

πηγή


Πηγή: pancreta