Ο ιστιοπλοϊκός όμιλος Ηρακλείου ανοίγει πανιά στο διαδίκτυο - Ειδήσεις Pancreta

Η εταιρεία imonline δημιούργησε την νέα δυναμική ιστοσελίδα του ιστιοπλοϊκού ομίλου Ηρακλείου με έμφαση στο μπλε της θάλασσας και του ουρανού.

Μέσα από την ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για της δράσεις, τα νέα και τους αγώνες του ομίλου, να μάθει περισσότερα για τις κατηγορίες του αθλήματος, τα προνόμια των μελών και να επικοινωνήσει με τον όμιλο.

Η ιστοσελίδα είναι βασισμένη στο imonline cms, σχεδιασμένη να προσφέρει ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια στην πλοήγηση του χρήστη.

Λίγα λόγια για τον όμιλο:

Στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου έχουμε στόχο να μεταλαμπαδεύσουμε στους συμπολίτες μας και ειδικά στους νέους αξίες και ιδανικά που είναι συνυφασμένα με τον ναυταθλητισμό και τη ναυτική κουλτούρα. Εκατοντάδες νέοι αθλητές και μαθητές των σχολών του Ομίλου μας, οπλίζονται με κατάλληλα σωματικά και ψυχικά προσόντα, όπως η τόλμη, υπευθυνότητα, πειθαρχία, αλληλεγγύη, ομαδικό πνεύμα, ανταγωνιστικότητα, θέληση για διάκριση, αντοχή σε αντίξοες συνθήκες, καλή φυσική κατάσταση και άλλα. Αποτέλεσμα αυτών είναι οι νέοι αυτοί να υιοθετούν θετική στάση ζωής και ατσάλινο χαρακτήρα. Η μύηση των νέων στην ναυτική τέχνη τους συνδέει με εθνική παράδοση χιλιετηρίδων. Επιπλέον η προώθηση του ναυταθλητισμού και του θαλασσίου τουρισμού στο Ηράκλειο και την Κρήτη συνισφέρει στην ανάπτυξη και βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας.

Συντάκτης: Μανόλης Μαθιουδάκης


Πηγή: imonline.gr