Θετικοί οι Δικέφαλοι, αυτοκτόνησε ο Παναθηναϊκός - Ειδήσεις Pancreta

Αποτέλεσμα που τους δίνει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στους ομίλους του Europa League, πέτυχαν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός γνώρισε εντός έδρας ήττα, γεγονός που δυσκολεύει το έργο του στον αγώνα ρεβάνς. 

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21ο λεπτό (με πέναλτι του Νούρι), κατόρθωσε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει στη νίκη με σκορ 3-1, κόντρα στη σουηδική Έστερσουντ.  Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Μάτος (στο 38΄) και Πρίγιοβιτς (στο 77΄ & 88΄). Η ρεβάνς είναι την ερχόμενη Πέμπτη (24/8) στη Σουηδία.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ στάθηκε όρθια στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» και παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από μισή ώρα (αποβολή του Μάρκο Λιβάγια στο 58ο λεπτό) κατάφερε να πάρει μία πολύτιμη ισοπαλία 0-0 από την Μπριζ. Πλέον, όλα θα κριθούν την προσεχή Πέμπη (24/8) στο ΟΑΚΑ, όπου η Ένωση θα διεκδικήσει τη νίκη-πρόκριση.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός γκρέμισε μέσα σε έξι λεπτά ό,τι έχτισε τα πρώτα... 68, γνωρίζοντας την ήττα μέσα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-2. Οι «πράσινοι» είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων (με σκόρερ του Λουντ και Καμπέσας), όμως από το 68ο μέχρι το 74ο λεπτό δέχθηκε τρία γκολ (δύο τέρματα από τον Αντούριθ κι ένα από τον Ντε Μάρκος), μετατρέποντας το όνειρο της πρόκρισης σε... εφιάλτη. 

πηγή


Πηγή: pancreta