Ανατροπή και λύτρωση για Ολυμπιακό στο 93΄ - Ειδήσεις Pancreta

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με ανατροπή 2-1  τη Ριέκα στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, κάνοντας το πρώτο βήμα για την είσοδό του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η διαμόρφωση του σκορ

Το σκορ άνοιξε για την κροατική ομάδα  ο Έμπερ στο 41ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος έκανε φοβερή προσποίηση με τακουνάκι, άδειασε το Ρομαό και με σουτ ελάχιστα έξω από την περιοχή και αριστερά άνοιξε το σκορ, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία.

Για τον Ολυμπιακό ισοφάρισε στο 66ο λεπτό ο Οφόε. Υπέροχη προσπάθεια του Φορτούνη από δεξιά, έσπασε στο σημείο του πέναλτι και ο Οφόε με δυνατό σουτ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα!

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 2-1 στο 93ο λεπτό με γκολ του Ρομαό. Ο Φορτούνης εκτέλεσε με δύναμη το φάουλ, έδιωξε δύσκολα ο Σλούγκα. Ο Ομάρ έκανε το γύρισμα από δεξιά μέσα από την περιοχή, δεν έδιωξε ο Έλεζ, κεφαλιά του Ρομαό από κοντά, στα δίχτυα η μπάλα.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου στην Κροατία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Ρομαό, Κούτρης, Ζιλέ, Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά, Μάριν, Σεμπά, Μπεν.
 
ΡΙΕΚΑ (Ματίας Κεκ): Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ζούπαριτς, Έλεζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μάλες, Έμπερ, Μίσιτς, Γκόργκον και Γκαβράνοβιτς.
 

Πηγή: pancreta