Alcovino Δαφνών ΙΚΕ (Ποτοποιία)
Διεύθυνση:
Δαφνές Ηρακλείου, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνα:
2810 791040 - 2810 792005

FAX:

Website


Περιγραφή:

Παραγωγή και εμφιάλωση οινοπνευματωδών ποτών στο Ηράκλειο - Κρασιά Alcovino Ηράκλειο

Η ποτοποιία ALCOVINO  ΔΑΦΝΩΝ ΙΚΕ  ιδρύθηκε  το 2014 στις Δαφνές Ηρακλείου Κρήτης ,με αντικείμενο την παραγωγή και εμφιάλωση αλκοολούχων ποτών, όπως ούζο, λικέρ/ τσικουδιά, ρακομελο schnapps κλπ .

Στης εγκαταστάσεις της 2000  τμ παράγει 150 κωδικούς προϊόντων και λειτουργεί υπερσύχρονο εμφιαλωτήριο , και  αποστακτηριο ούζου. 

Τελευταία  έχει ασχοληθεί  και  με προϊόντα όπως, την εμφιάλωση  λαδιού, αλλά και αντισηπτικών Α ποιότητας.

Η alcovino ike διαθέτει δίκτυο πωλήσεων δικό της με αξιόλογο προσωπικό, και τροφοδοτεί πάνω από 1000 πελάτες στην Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου.

Με  δυναμική και εξωστρέφεια, αναπτυσσόμαστε με γρήγορους ρυθμούς.

Επίσης έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της VERGITSIS WINERRY (ΒΕΡΓΙΤΣΗΣ Ν.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ) που εδρεύει στον ίδιο χώρο με την alcovino σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε χώρο 4 στρεμμάτων  και με 2000 τμ κτίσματα, με αποθήκες και με σύγχρονο ξεχωριστό εμφιαλωτήριο.

Μέσα στο site της alcovino ike θα βρείτε πρόσθετα και την VERGITSIS WINERRY και τα προϊόντα της. Φυσικά και φωτογραφικό υλικό.

Η VERGITSIS WINERRY ιδρύθηκε το 1989 έχοντας πίσω της μια παράδοση 30 ετών στο χύμα κρασί, γνωστό στην αγορά της Κρήτης ως «Βεργίτσης».

Όλα τα εμφιαλωμένα κρασιά και σε ασκούς που παράγει το οινοποιείο Βεργίτση, τα διανέμει η alcovino ike, και θα τα βρείτε σχεδόν παντού, μαζί με τα προϊόντα που παράγουμε και εμείς στην alcovino .

Η δυναμική μας παρουσία στην αγορά ξεχωρίζει λόγω της άριστης ποιότητας των προϊόντων μας τα οποία ελπίζουμε ότι θα δοκιμάσετε σύντομα!