Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η ΝΔ για τον Πάνο Καμμένο - Ειδήσεις Pancreta

  φωτο αρχείου

Συνέχεια στο θέμα της υπόθεσης του «Noor One» και της εμπλοκής του υπουργού Εθνικής Άμυνας δίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσφεύγοντας στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Η Νέα Δημοκρατία ζητά την τήρηση της δικονομικής τάξης στην υπόθεση που ερευνάται από τη Δικαιοσύνη.

Δύο ημέρες μετά την συζήτηση στη Βουλή, τον Άρειο Πάγο επισκέφθηκαν την Τετάρτη ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος, και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, Κώστας Καραγκούνης.

Σε δήλωσή του ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε πως η ΝΔ έθεσε το ζήτημα της τήρησης της δικονομικής τάξης, της απαρέγκλιτης προσήλωσης, όπως είπε, κατά τους χειρισμούς της υπόθεσης στους κανόνες της ποινικής δικονομίας.

Από την πλευρά του ο κ. Καραγκούνης χαρακτήρισε την παρουσία των στελεχών της ΝΔ στην Εισαγγελία ως «σημειολογική», σημειώνοντας πως είναι ένα ζήτημα βαθιά θεσμικό, βαθιά δημοκρατικό και επιβάλλεται η τήρηση των κανόνων και της δικονομικής τάξης καθώς, όπως είπε, δηλητηριάζει και την κοινωνία και τη Δημοκρατία, η Εκτελεστική Εξουσία, όταν παρεμβαίνει, με οποιονδήποτε τρόπο, στο έργο της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης.

πηγή


Πηγή: pancreta