Νέες αποκαλύψεις για σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ υποσχέθηκε ο Π. Πολάκης - Ειδήσεις Pancreta

Θα υπάρξουν και άλλες αποκαλύψεις για «σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ» υποσχέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μιλώντας σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κολωνό με θέμα «Αριστερή Διακυβέρνηση - Μεταρρυθμίσεις στην Υγεία».

Πρόσθεσε σχετικά, ότι η εξεταστική επιτροπή που θα συσταθεί, θα ξεκινήσει την έρευνα από το 1997.

Ο υπουργός σημείωσε εξάλλου ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει - και θα κλείσει χωρίς ούτε ένα ευρώ πρόσθετη λιτότητα μετά το 2019. Δεν θα έχουμε κανένα νέο μέτρο έως το 2018, θα μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση και θα προχωρήσει η ρύθμιση των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος».

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, κάνοντας απολογισμό των δύο χρόνων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε στα 630 εκατομμύρια που έδωσε η κυβέρνηση στους χαμηλοσυνταξιούχους, στα σχολικά γεύματα και την ενίσχυση των ειδικών σχολείων, στην αποκατάσταση αδικιών στην ΕΡΤ, και στις ρυθμίσεις για τις καθαρίστριες και τους σχολικούς φύλακες. Επίσης αναφέρθηκε στους μεγάλους οδικούς άξονες που αποδίδονται σύντομα σε κυκλοφορία. Μιλώντας για τον χώρο της υγείας, είπε ότι αυξήθηκε κατά 300 εκατομμύρια η κρατική δαπάνη και σημείωσε ότι έως σήμερα έχουν προσληφθεί 6256 άτομα όλων των ειδικοτήτων και το αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η πρόσληψη 3600 ατόμων.

Ο αναπληρωτής υπουργός επιτέθηκε για άλλη μια φορά στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία όπως είπε, «δεν παρουσιάζουν την πραγματικότητα» αλλά «δείχνουν μόνο μαυρίλα και καταστροφή», αναρωτήθηκε γιατί το ΕΣΡ δεν προκηρύσσει το διαγωνισμό για τα ΜΜΕ και δήλωσε ότι σύντομα θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία για να πληρώσουν τα κανάλια που σήμερα εκπέμπουν.

φωτο αρχείου

πηγή


Πηγή: pancreta