Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές» - Ειδήσεις Pancreta

«Δεν υπάρχει ίχνος αληθείας σε όσα διακινούνται» δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με αιχμή το σχόλιο κύκλων της Ν.Δ. ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιώργος  Χουλιαράκης «είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup».

«Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές», πρόσθεσε ο κ. Τσακαλώτος στην Εφημερίδα των Συντακτών, χρησιμοποιώντας μια φράση του Μαρκ Τουέιν.

Ο κ.Τσακαλώτος θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ καλώντας εκ νέου τον υπουργό Οικονομικών να τοποθετηθεί για τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Απαντώντας στους κύκλους του υπουργού Οικονομικών και στις δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Εφ.Συν. η ΝΔ επαναλαμβάνει το ερώτημα «για ποιον λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας».

Με ένα tweet απάντησε στον υπουργό Οικονομικών και ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας. «Αφού αρέσει στον κ.Τσακαλώτο ο Μάρκ Τουέιν, ας διαβάσει και αυτή τη ρήση του: "Όταν έχεις αμφιβολίες, πες την αλήθεια". #tsakalotos #Eurogroup», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο κ. Κικίλιας.

Και η Ντόρα Μπακογιάννη κληθείσα να σχολιάσει την απάντηση του υπουργού Οικονομικών στη Ν.Δ., με τη φράση του Μαρκ Τουέιν «οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές» σημείωσε: «Ο κ. Τσακαλώτος δεν απευθύνει αυτή τη φράση στη Ν.Δ.. Η φράση απευθύνεται στο εσωτερικό του κόμματός του. Είναι σαφές ότι υπάρχει πρόβλημα στο εσωτερικό του κόμματός του».

Σημειώνεται ότι ο σπουδαίος Αμερικανός συγγραφέας απάντησε με αυτόν τον τρόπο όταν το 1897 μια βρετανική εφημερίδα έγραψε ολόκληρο επικήδειο για τον υποτιθέμενο θάνατό του...

φωτο αρχείου

πηγή


Πηγή: pancreta