Βαρύ είναι το κλίμα στη Σεβαστουπόλεως μετά την ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης από την Κοινοβουλευτική Ομάδας του Ποταμιού της Κατερίνας Μάρκου, η οποία είναι η τρίτη βουλευτής που εγκαταλείπει το κόμμα από τον Σεπτέμβριο του 2015 μετά τους Χάρη Θεοχάρη και Ιάσονα Φωτήλα.

Με μια λιτή του ανακοίνωση, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξαπολύει επίθεση κατά πάντων και χαρακτηρίζει τους αποχωρήσαντες βουλευτές του «μελλοντικούς πολιτευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ». Στην ανακοίνωσή του ο Σταύρος Θεοδωράκης κάνει μάλιστα αυτοκριτική χρεώνοντας στον εαυτό του την ευθύνη για «την ένταξη στα ψηφοδέλτια προσώπων που το μόνο που τελικά τους νοιάζει είναι η καρέκλα και ο μισθός».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Απάντηση προς μελλοντικούς πολιτευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Ο κ. Φωτήλας έφυγε γιατί, όπως είπε, είχε κάλεσμα από την ΝΔ.

Η κα Μάρκου έφυγε γιατί, όπως λέει, έχει κάλεσμα από το ΠΑΣΟΚ.

Είχε προηγηθεί ο κ. Θεοχάρης που έφυγε γιατί είχε κάλεσμα από παντού.

Όμως, όπως είπα και χθες στην Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του Κινήματος, οι πιέσεις των παλιών συστημάτων δεν θα μας κάνουν να αλλάξουμε πορεία. Δεν θα μας ενσωματώσουν. Είναι προφανές ότι χρεώνομαι προσωπικά την ένταξη στα ψηφοδέλτια προσώπων που το μόνο που τελικά τους νοιάζει είναι η καρέκλα και ο μισθός. Και τρέχουν (φευ!) σε αυτούς που πιστεύουν ότι θα τους τα εξασφαλίσουν. Περιμένουμε να τους δούμε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Για να θυμίσουν και τότε σε όλους τους πολίτες τους λόγους που τους κάνουν να απεχθάνονται την πολιτική».

πηγή


Πηγή: pancreta