«Φωτιές» ανάβει η απάντηση Λαλιώτη σε Σπίρτζη - Ειδήσεις Pancreta

Φωτιές άναψε η απάντηση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη στο πρόσφατο δημοσίευμα για μυστική συμφωνία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και συνάντησης του ίδιου με τον Κώστα Λαλιώτη κατά την οποία συμφωνήθηκε να υπάρξει στήριξη στη Βουλή για το ΕΣΡ.

Ο υπουργός Μεταφορών δήλωσε συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής ότι είναι σοσιαλιστής και ότι θα χορεύει ταγκό με τον Κώστα Λαλιώτη στο Σύνταγμα. Αυτή η αποστροφή προκάλεσε την αντίδραση του πρώην υπουργού του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, ο οποίος απέστειλε επιστολή-απάντηση στην εφημερίδα.

«Οι αναφορές του Χρήστου Σπίρτζη στο πρόσωπό μου στη συνέντευξή του με αφήνουν αδιάφορο. Δεν με αφορούν γιατί διαχρονικά με αδιατάρακτες σχέσεις ανήκω στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, πιστεύοντας απόλυτα στον αυτόνομο πολιτικό λόγο τους, στην αυτοδύναμη στρατηγική τους και στον καταλυτικό, διακριτό ρόλο τους με σαφείς ιδεολογικές οριοθετήσεις και προγραμματικές αντιπαραθέσεις τόσο με το ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη ΝΔ», αναφέρει ο κ. Λαλιώτης.

Προσθέτει δε ότι «είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια ότι ο Χρήστος Σπίρτζης έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και χορεύει σφιχταγκαλιαστά ‘’ταγκό’’ με το ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του καθώς και με τους ΑΝΕΛ και τα στελέχη τους. Οι χορογραφίες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι δικές τους και αφορούν αποκλειστικά μόνον αυτούς».

πηγή


Πηγή: pancreta