Αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολύδωρα - Ειδήσεις Pancreta

Πιέσεις για άλλη επιλογή στο τιμόνι του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ασκούνται στην κυβέρνηση από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πάνος Λάμπρου τόνισε πως η επιλογή Πολύδωρα «δεν είχε θετικό πρόσημο» και «στέλνει λάθος μήνυμα στην κοινωνία». «Υπήρξαν πρόσωπα με κύρος και γνώσεις που θα μπορούσαν να προταθούν είπε. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι ακόμα και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πρότεινε η κυβέρνηση, η αξιωματική αντιπολίτευση θα τον απέρριπτε. 

Επίσης, ο βουλευτής του κόμματος και μέλος της «Κίνησης των 53», Χρήστος Καραγιαννίδης, έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook: «Φαντάζομαι το καταλαβαίνετε ότι μας ξεφτιλίζετε. Γιατί αν δεν το καταλαβαίνετε θα πέσετε από τα σύννεφα λίαν συντόμως».

Με τη σειρά της βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, σχολίασε τη σχετική πρόταση με στίχο του Κωνσταντίνου Καβάφη. «Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...».

Τέλος, η πρώην βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Βασιλική Κατριβάνου μίλησε για άνοιγμα στη Δεξιά και σημείωσε ότι η επιλογή Πολύδωρα δείχνει ότι «ενσυναίσθηση δεν υπάρχει».

πηγή


Πηγή: pancreta