Καμμένος κατά πάντων: Σαμαρά, Βενιζέλου, Μητσοτάκη, Θεοδωράκη - Ειδήσεις Pancreta

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι οι σαμαρικοί επέβαλλαν αντιπρόεδρο και γραμμή στο Μητσοτάκη, ότι ο Βενιζέλος είναι ο φυσικός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και σχολίασε ότι Σαμαράς- Βενιζέλος δεν ήρθαν στην προ ημερησίας για τη διαπλοκή και πως ο Θεοδωράκης υμνούσε το Σημίτη

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά την προ ημερησίας για τη διαπλοκή.AdTech Ad

Ο κ.Καμμένος ξεκίνησε κατηγορώντας τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη ότι φωτογραφιζόταν με το Σημίτη και πως ήταν κολλητός με τον Παπαντωνίου. Αναφέρθηκε επίσης στο protagon.gr.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έσπειρε... διχόνοια μεταξύ σαμαρικών και μητσοτακικών. Με αφορμή δημοσίευμα στην ιστοσελίδα antinews.gr σχολίασε ότι "το site που στήριξε το Σαμαρά και την υποψηφιότητα Γεωργιάδη και μετά του Κυριάκου στις εσωκομματικές, ανταλλάσσοντας τη στήριξη αυτή με τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ, σήμερα επιτίθεται προσωπικά στο Μητσοτάκη για τη Siemens και λέει πράγματα για τον Κυριάκο που εγώ δε θα τα έλεγα στη Βουλή". Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ είπε "Σας επιβάλλανε αντιπρόεδρο και τώρα σας επιβάλλουν τη γραμμή τους".

Ο κ.Καμμένος αναφέρθηκε και στο ΔΟΛ, υπενθυμίζοντας ότι παλαιότερα κατηγορούσε τον πρόεδρο της ΝΔ για σχέσεις με το Χριστοφοράκο της Siemens και μετά ο Σαμαράς έκανε τον υιό Ψυχάρη βουλευτή. "Την προσωπική επίθεση σας την κάνουν στελέχη που επιτρέπετε ακόμη να βρίσκονται στη ΝΔ και να την αλλοιώνουν όπως την αλλοίωσαν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος", υποστήριξε, σημειώνοντας στο σημείο αυτό πως ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Βενιζέλος ήρθαν σήμερα στη συζήτηση για τη διαπλοκή.

Χαρακτήρισε μάλιστα τον κ.Βενιζέλο "φυσικό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ", υποστηρίζοντας ότι ουσιαστικά αυτός οδηγεί τη Φώφη Γεννηματά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε στον κ.Μητσοτάκη και σχετικά με τον κίνδυνο παραγραφής της υπόθεσης Siemens, αναφέροντας ότι ο ντογιάκος καθυστέρησε τη μετάφραση και τώρα διώκεται για αυτό. Εξαπέλυσε νέα επίθεση στο Βλαδίμηρο Καλογρίτσα και είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ "Έχετε στη ΝΔ βουλευτή το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου, το Βασίλη Οικονόμου και μιλάτε τώρα;"

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

πηγή


Πηγή: pancreta