ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καραμανλής λέει ψέματα – Το έγγραφο που τον προειδοποιούσε για τα Τέμπη - Ειδήσεις Pancreta

Σε έντονο ύφος και με στοιχεία ήρθε η απάντηση προς τον Κώστα Καραμανλή και τους σημερινούς (29/3) ισχυρισμούς του σε τηλεοπτική συνέντευξη, από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

«Η αδιανόητη ευκολία με την οποία εκστομίζει ψέματα ο κύριος Κώστας Καραμανλής είναι χαρακτηριστικό όχι μόνο του ιδίου, αλλά και της κυβέρνησής του. Παρασυρόμενος προφανώς από την «αποθέωση» που γνώρισε από τους υπόλοιπους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την ντροπιαστική του ομιλία στο κοινοβούλιο, σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη συνέχισε να αρνείται τις τεράστιες ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έφτασε μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξει ψευδέστατα πως δεν είχε καμία προειδοποίηση για ατυχήματα! Ζήτησε μάλιστα στον αέρα να του φέρουν «ένα χαρτί, ένα χαρτί, που να λέει πως εμείς προειδοποιούμε πως θα γίνει ένα τέτοιο μεγάλο ατύχημα».
Κι αφού το ζήτησε ο πρώην Υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εμείς οφείλουμε να του το δώσουμε», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και παρατίθεται το σχετικό έγγραφο από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή: tvxs.gr