Χανιά: Βολές κατά της κυβέρνησης για ”ακρίβεια και αγρότες” σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Ειδήσεις Pancreta

Βολές στην κυβέρνηση για τα θέματα των αγροτών και της ακρίβειας εξαπέλυσαν χθες από τα Χανιά η ευρωβουλευτής Ελένη Κουντουρά, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Νικόλας Φαραντούρης και ο βουλευτήςΠαύλος Πολάκης, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε σε το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο.

«Είμαστε η χώρα με τις υψηλότερες τιμές ενέργειας μεσοσταθμικά, με τις υψηλότερες ανατιμήσεις στο ράφι του super market, με τον υψηλότερο πληθωρισμό τροφίμων 9% όταν ο Ευρωπαϊκός μέσος όρος τρέχει με 4% και η χώρα με τα λιγότερα μέτρα για την περιφρούρηση του καταναλωτή”, τόνισε ο Νικόλας Φαραντούρης.

Στο θέμα της ακρίβειας, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, υποστήριξε ότι «Δεν έχουν μέτρο, έχουν εκτινάξει το λιανικό και χονδρεμπορικό κέρδος ως εκεί που δεν πάει άλλο. Οι έλεγχοι του Σκρέκα είναι για τα μάτια του κόσμου”.

Η Ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά κάλεσε τους Χανιώτες και ιδιαίτερα τους νέους να προσέλθουν στις κάλπες των ευρωεκλογών του Ιουνίου για να στηρίξουν τις πολιτικές δυνάμεις που θεωρούν, ότι θα τους εκπροσωπήσουν καλύτερα αλλά και να στείλουν με την ψήφο τους ένα μήνυμα στην κυβέρνηση. “Είναι πολύ σημαντικές εκλογές, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ευρώπη, γιατί θα γίνει αναμέτρηση δυνάμεων. Είναι σημαντικό οι Έλληνες ειδικά οι νέοι άνθρωποι να πάνε να ψηφίσουν. Είναι σημαντικό να μην απέχετε αλλά και να στηρίξετε αυτούς που πιστεύετε ότι μπορούν να βοηθήσουν τη ζωή σας”, τόνισε χαρακτηριστικά.


Πηγή: ertnews.gr