Μόλις 30 λεπτά το ραντεβού Κασσελάκη - Αχτσιόγλου: Αρνήθηκε οποιαδήποτε θέση της πρότεινε - Ειδήσεις Pancreta
Κατ' ιδίαν συνάντηση Στέφανου Κασσελάκη με Έφη Αχτσιόγλου στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου.
 

Συνάντηση διάρκειας περίπου μισής ώρας με την Έφη Αχτσιόγλου είχε σήμερα, Τρίτη (26/9) ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Η μεταξύ τους συνάντηση έλαβε χώρα στο γραφείο του κ. Φάμελλου στη Βουλή, χωρίς ο ίδιος να βρίσκεται παρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης πρότεινε στην κ. Αχτσιόγλου να αναλάβει οποιαδήποτε θέση και εκείνη αρνήθηκε προσωπικούς λόγους και έλλειψη δυνάμεων, όπως είπε.

Μιλώντας με δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, η κ. Αχτσιόγλου είπε ότι αντάλλαξαν απόψεις και του ευχήθηκε καλή δύναμη. Η ίδια εξήγησε ότι στην παρούσα φάση δεν έχει τη δυνατότητα να αναλάβει οποιαδήποτε θέση λόγω του μεγάλου φόρτου τους δυο προηγούμενους μήνες. «Είναι αμιγώς προσωπική απόφαση. Ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει ποτε έχει ενέργεια και πότε όχι. Έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες», είπε.

Νωρίτερα, ο κ. Φάμελλος υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ξενάγησε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

«Έχουμε πολλή δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει από εδώ και πέρα πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις και ως κόμμα και ως κοινοβουλευτική ομάδα αλλά κυρίως και ως μέρος της κοινωνίας. Η κοινωνία θα είναι μέρος των λύσεων διότι το έχει ανάγκη και η κοινωνία και η οικονομία και το μέλλον γενικά όλης της χώρας.

Ο Σωκράτης, ο Διονύσης και όλη η ομάδα κάνουν τιτάνιο άθλο να μπορέσουν να προωθήσουμε τις θέσεις μας.

Έχουμε πια μία πολύ μεγαλύτερη ομάδα και κοινωνία να τους υποστηρίξει να πετύχουμε όλοι συλλογικά», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.


Πηγή: ieidiseis.gr