Μια αξιόλογη υποψηφιότητα με το συνδυασμό της Μαρίας Καναβάκη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» στο 4ο (Νότιο) Δημ. Διαμέρισμα - Ειδήσεις Pancreta

Ο Σφίγγας Αντώνης  είναι ένας ενεργός πολίτης, Λογιστής, διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στην περιοχή του Ατσαλένιου όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και με ανάρτησή του στο fb έκανε γνωστή την υποψηφιότητα του και τους λόγους που το οδήγησαν σ΄αυτή την απόφαση.

Η ανάρτησή του στο fb:

Μεγάλη τιμή για μένα αποτελεί η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Ηράκλειο για Σένα" στο 4ο (Νότιο) Δημοτικό Διαμέρισμα Ηρακλείου.

Σκοπός μου είναι να βοηθήσω την πόλη μου και ειδικότερα την περιοχή που γεννήθηκα και μεγάλωσα να γίνει ακόμα πιο λειτουργική, πιο προσβάσιμη , πιο πράσινη.

Η βελτίωση της καθημερινότητας είναι πάντα ο στόχος, οι μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές που θα κάνουν την πόλη μας πιο βιώσιμη, αλλά και το όραμα για το μέλλον.

Όλα αυτά τα περιέχει η ξεκάθαρη αυτοδιοικητική πρόταση του συνδυασμού "Ηράκλειο για Σένα", που με την εμπειρία και τη γνώση της επικεφαλής υποψήφιας Δημάρχου Μαρίας Καναβάκη Maria G. Kanavaki, η οποία υπηρέτησε από τη θέση της Αντιδημάρχου Ηρακλείου, δεν θα «χαθεί» ούτε μια ώρα πολύτιμος χρόνος για τo Ηράκλειο.


Πηγή: pancreta.gr