Μ. Καραμαλάκης: Η κατεύθυνσή μας είναι το όφελος των δημοτών - Ειδήσεις Pancreta

Τις επιχειρήσεις που «εδερεύουν» επί της οδού Έβανς στο κέντρο του Ηρακλείου, επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Μιχάλης Καραμαλάκης, το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Ο κ. Καραμαλάκης, συζήτησε για αρκετή ώρα με τους επιχειρηματίες για ζητήματα που τους απασχολούν όπως είναι η υποβάθμιση της ευρύτερης περιοχής τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα τη μείωση των τζίρων. Μάλιστα, έκαναν λόγο και για το κυκλοφοριακό που δημιουργείται εξαιτίας της έλλειψης θέσεων πάρκινγκ και των παράνομων σταθμεύσεων που γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας κλίμα έντασης και φασαρία.

Από την πλευρά του ο Υποψήφιος Δήμαρχος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που έχει εκπονήσει με ουσιώδεις αλλαγές σε ολόκληρο το δήμο με στόχο της βελτίωση της καθημερινότητας και δήλωσε σχετικά:

«Η οδός Έβανς είναι μία από τις πιο σημαντικές «αρτηρίες» της πόλης και είναι χρέος μας να «επιστρέψουμε» την αίγλη που με τα χρόνια χάθηκε. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευση που υπάρχει, καθώς το ένα πρόβλημα φέρνει το επόμενο και δυστυχώς κανένα δε έχει επιλυθεί. Σήμερα, οι Υποψήφιοι του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», κι εγώ, συναντήσαμε επιχειρηματίες και εργαζομένους με στόχο, την επόμενη ημέρα των εκλογών - εφόσον μας έχουν οι δημότες με την ψήφο τους, να προχωρήσουμε σε αλλαγές και βελτιώσεις προς όφελος των πολιτών. Είναι απαραίτητο να γνωρίζουν πως εμείς επιθυμούμε να λύσουμε τα δικά τους προβλήματα και θα το κάνουμε».


Πηγή: pancreta.gr