Εβελίνα Μπάκιντα: Κοντά στους συμπολίτες μας, στα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας του Ηρακλείου - Ειδήσεις Pancreta

«Η αξία της ζωής και η δίψα για αυτήν, φαίνεται στα μάτια όλων μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Γεμίζει η καρδιά με συναισθήματα χαράς και αγάπης, βλέποντας πως άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, εκφράζονται δημιουργικά και συνεχίζουν να αποτελούν «ζωντανό κύτταρο» της κοινωνίας μας». Με αυτά τα λόγια η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κρήτης με το Σταύρο Αρναουτάκη, κ. Εβελίνα Μπάκιντα, εξέφρασε το θαυμασμό της για όλα όσα γίνονται στα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας Ανοικτής Προστασίας ηλικιωμένων Ηρακλείου.

Η κ. Μπάκιντα, στο πλαίσιο των επισκέψεων της, βρέθηκε σε ένα από αυτά τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ηλικιωμένους και τους εργαζόμενους, αποκομίζοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων για όσα όμορφα και δημιουργικά γίνονται εκεί.

Μια ευχάριστη έκπληξη την περίμενε στο ΚΕΚΟΙΦΑΠΗ της πρώτης δημοτικής κοινότητας στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, όπου οι δημότες που παρευρίσκονταν εκεί είχαν διοργανώσει πάρτι-έκπληξη σε εργαζόμενη! «Πραγματικά σε αυτά τα Κέντρα, γίνεται μια εξαιρετική δουλειά από κάθε άποψη, προς όφελος των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. Είναι μια προσπάθεια που αξίζει κάθε δυνατή στήριξη και ενίσχυση, ώστε το έργο αυτό να γίνει στο μέλλον ακόμη πιο ουσιαστικό και ωφέλιμο για περισσότερους συμπολίτες μας, με περισσότερες δράσεις και υποδομές», επισήμανε η κ. Μπάκιντα, μετά το τέλος της επίσκεψης της.


Πηγή: pancreta.gr