Ανακοινώνει νέους υποψηφίους ο Μιχάλης Καραμαλάκης - Ειδήσεις Pancreta

Νέοι υποψήφιοι προστίθενται στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» του Μιχάλη Καραμαλάκη. Πρόκειται για δυναμικούς ανθρώπους, που αγαπούν τον τόπο και τον συνάνθρωπό τους και θέλουν να προσφέρουν έμπρακτα. Ο κ. Καραμαλάκης εξέφρασε την εμπιστοσύνη στη νέα ομάδα υποψηφίων, σημειώνοντας ότι με τη συνεργασία όλων θα γίνει το όραμα για τον Δήμο Ηρακλείου πραγματικότητα.

Χαράλαμπος Λιλίτσης – Ιατροδικαστής Κρήτης Υπουργείο Δικαιοσύνης

«Ο κ. Μιχάλης Καραμαλάκης στη μακροχρόνια πορεία του στο τιμόνι μιας υπηρεσίας καίριας και υψίστης ευθύνης για την κοινωνία, έχει αποδείξει ότι με το ήθος του, τις αξίες του, τη μεθοδικότητά του, την υπομονή και τη συνεργασία μπορεί να καταφέρει να επιλύει μεγάλα και σοβαρά προβλήματα για την κοινωνία! Μια κοινωνία που έχει ανάγκη από αποφασιστικούς ανθρώπους άξιους και αληθινούς!

Μετά από προσωπική συζήτηση και την τιμητική πρόταση που δέχτηκα με γνώμονα την αγάπη σε μια πόλη ξεχωριστή, μια πόλη βελτιωμένη που να σέβεται τους συμπολίτες μου, αποφάσισα να ενταχθώ με την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Μιχάλη Καραμαλάκη.

Ως εκ τούτου ζητάω με όλο το αίσθημα της ατομικής ευθύνης, οι συμπολίτες μου να μου δώσουν την ευκαιρία να συμβάλω με κάθε δυνατό τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων τους για την ανασυγκρότηση και την πρόοδο του Δήμου μας και να τον οδηγήσουμε στα βήματα της ευρωπαϊκής ανάπτυξης και της ευημερίας!»

Ευθυμία (Έφη) Μαρή – Δημοτικός Υπάλληλος

«Η επιλογή μου να βρίσκομαι μαζί με τον κ. Μιχάλη Καραμαλάκη στις επερχόμενες εκλογές έγινε με γνώμονα το καλό των συμπολιτών μας και του τόπου μας. Κοινό μας όραμα το Ηράκλειο να αλλάξει όψη και να αναδείξει με αξιοπρέπεια την μεγάλη πολιτιστική του κληρονομιά. Στηρίζω τον κ. Καραμαλάκη γιατί προτεραιότητές του αποτελούν η βιώσιμη ανάπτυξη, ο πολιτισμός και η εκπαίδευση. Θα εργαστούμε σκληρά για ένα καλύτερο Ηράκλειο για όλους μας».

Στυλιανός Αναστασάκης – Ραϊνάκης -  Ιδιωτικός Υπάλληλος

«Ηράκλειο, η σπουδαιότερη πόλη ανάμεσα σε τρεις ηπείρους, που από αρχαιοτάτων χρόνων (Μινωικός πολιτισμός) υπήρξε σύμβολο της ιστορίας. Δίνοντας μου αυτή την ευκαιρία ο κ. Καραμαλάκης, να μπω συνοδοιπόρος στο μεγάλο έργο που στόχο έχει να υλοποιήσει, υπόσχομαι να τον βοηθήσω να χαρίσουμε ένα λαμπρό μέλλον για το Ηράκλειο, την πόλη μας».

Μιχάλης Σηφάκης – Ελεύθερος Επαγγελματίας

«Με χαρά θέλω να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Μιχάλη Καραμαλάκη με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Η εργατικότητα, η μεθοδικότητα και ο σεβασμός προς τους συμπολίτες του, με έκαναν να λάβω την απόφαση να σταθώ στο πλάϊ του. Από την πλευρά μου κι εγώ θέτω τον εαυτό μου στην κρίση τον δημοτών του Ηρακλείου για να εργαστώ για ένα καλύτερο Ηράκλειο!»

Γιώργος Κασαπάκης – Δημόσιος Υπάλληλος

«Με επίγνωση της ευθύνης και χαρά αποδέχθηκα να συμμετέχω για πρώτη φορά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας», με Επικεφαλής τον Μιχάλη Καραμαλάκη.

Μια νέα δημοτική  πολυσυλλεκτική παράταξη, που με την εμπειρία των παλαιότερων και το όραμα και τη δυναμική των νεότερων, σχεδιάζει το μέλλον του Δήμου μας, με νέες ιδέες και αντιλήψεις, διαφάνεια και σεβασμό στον άνθρωπο, τον πολιτισμό και το περιβάλλον αφού αντίληψη όλων μας είναι η επιτυχία που βασίζεται στη συνεργασία και την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Οπλισμένοι με ήθος και αξίες για έναν σύγχρονο και δημιουργικό Δήμο, με όρεξη για δουλειά, προγραμματισμό, ιεράρχηση προτεραιοτήτων, βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας σε μια περίοδο προκλήσεων και μεγάλων αλλαγών και ευκαιριών για τον τόπο μας και την τοπική αυτοδιοίκηση».

Ανδρέας Κουκάκης – Διοικητικό στέλεχος Επιχειρηματικής Ανάλυσης και Διαχείρισης έργων Πληροφορικής.

«Αποδέχτηκα την εξαιρετικά τιμητική πρόταση να συμπαραταχθώ με τον συνδυασμό «Ηράκλειο - η Πόλη μας» και να υποστηρίξω ενεργά την προσπάθεια του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη, με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινές αξίες και αρχές. Ευθυγραμμίζομαι με το όραμα για μία σύγχρονη, έξυπνη, λειτουργική και φιλική πόλη, που θα διασφαλίζει την αρμονική συνύπαρξη και θα προάγει την ανάπτυξη και την ευημερία όλων των κατοίκων της και προτίθεμαι να συμβάλλω έμπρακτα, προκειμένου να επιτευχθούν όλοι οι αντίστοιχοι στόχοι που έχουν τεθεί».

Ειρήνη Σκουλά – Λογίστρια

«Με χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου και Επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του. Κοινό μας όραμα, ένας Δήμος πρότυπο, ασφαλής και λειτουργικός, με ίσα δικαιώματα για όλους».

Ιωάννης Αρετίνης – Κηπουρός

«Ιδιαίτερη τιμή για εμένα αποτελεί η πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Μπορώ και θέλω να συμβάλλω ενεργά στην πρόοδο του Δήμου, στην ανάδειξη και στήριξη της ενδοχώρας όπως και γενικότερα στην βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου».

Τάσος Βάμβουκας - Ελεύθερος Επαγγελματίας

«Αποφάσισα να βρίσκομαι στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη, γιατί είναι ένας ακέραιος και έντιμος άνθρωπος. Από το δικό μου μετερίζι θα βοηθήσω ώστε ο τόπος που αγαπώ, να γνωρίσει την ανάπτυξη που του αξίζει και οι δημότες να έχουν μια καλύτερη καθημερινότητα».

Αντιγόνη Λουλουδάκη – Ξενοδοχοϋπάλληλος

«Είμαι βαθιά αφοσιωμένη στην πόλη μου και πιστεύω ότι ο κ. Μιχάλης Καραμαλάκης έχει το όραμα και τις ικανότητες να οδηγήσει το Ηράκλειο σε μια νέα εποχή ανάπτυξης. Καλούμε τους πολίτες να μας στηρίξουν ώστε να δημιουργήσουμε έναν προοδευτικό Δήμο».


Πηγή: pancreta.gr