Νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη - Ειδήσεις Pancreta

Ολοένα και αυξάνονται οι υποψήφιοι που βρίσκονται στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου στις εκλογές του Οκτωβρίου.

1. Κωστής Στειακάκης-Εκπαιδευτικός-Πρόεδρος Κοινότητας Σκαλανίου

Κωστής Στειακάκης-Εκπαιδευτικός-Πρόεδρος Κοινότητας Σκαλανίου

«Τάσσομαι στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη ενός ανθρώπου εργατικού, ικανού και αποτελεσματικού που πιστεύω ότι θα μετατρέψει το Ηράκλειο και τις περιφερειακές κοινότητές του, σε ένα Δήμο σύγχρονο με πολύ λιγότερα προβλήματα. Δηλώνω ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μου».

Ζαχαρίας Χιωτάκης-Εξαγωγέας-Πρόεδρος Κοινότητας Σταυρακίων

Στην ζωή μου, στην επαγγελματική μου διαδρομή, στην πολιτική μου δράση πορεύτηκα πάντα με αρχές και αξίες που είναι βαθιά ριζωμένες μέσα μου. Αρχές και αξίες που με συντροφεύουν και στη νέα μου πορεία, στην απόφασή μου να συστρατευτώ με τον Μιχάλη Καραμαλάκη και τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό για τον τόπο μου, τα Σταυράκια, και τους ανθρώπους του, δεσμεύομαι να εργαστώ για το κοινό καλό μαζί με τον κ. Καραμαλάκη, που στο πρόσωπό του διέκρινα ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια, δυναμισμό».

Γιώργος Βλαχάκης-Συνταξιούχος ΕΛ.ΑΣ.

«Αγαπώ το χωριό μου τα Σταυράκια και θέλω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Καραμαλάκη. Με τον Μιχάλη Καραμαλάκη ήμασταν συνάδελφοι και γνωρίζω τις ικανότητες και το ήθος του».

Ειρήνη Βασιλακάκη Συγγελάκη-Υπάλληλος ΔΕΗ

«Είμαι υποψήφια με την παράταξη «Ηράκλειο η πόλη μας» και τον κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, γιατί πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος που έχει πραγματικό όραμα
Θέληση και ικανότητα να σταθεί δίπλα στα προβλήματα του κάθε πολίτη και έχω τη διάθεση να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για το Δήμο που όλοι οραματιζόμαστε».

Αλέξανδρος Μαρκάτος-Απόστρατος Πολεμικής Αεροπορίας

«Eίναι τιμή μου να βρεθώ στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη ως υποψήφιος σύμβουλος στην Κοινότητα Σταυρακίων, γιατί τον θεωρώ άξιο, δυναμικό και μαχητικό. H πόλη μας χρειάζεται ανθρώπους σαν κι εκείνον με όρεξη για προσφορά για ένα καλύτερο Ηράκλειο».

Νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη

Κώστας Γιαπιτζόγλου-Επιχειρηματίας- Αθλητικός Παράγοντας

Κώστας Γιαπιτζόγλου-Επιχειρηματίας- Αθλητικός Παράγοντας

«Με τιμά ιδιαίτερα η πρόσκληση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο του Μ. Καραμαλάκη. Έναν άνθρωπο με χαρακτηριστικά το ήθος του, την καταξίωση του και την εργατικότητα του. Πάμε όλοι μαζί τα όμορφα λόγια να γίνουν αξιόλογες πράξεις με στόχο έναν καλύτερο Δήμο, με προτεραιότητα τον πολίτη».

Ευάγγελος Ζαχαριουδάκης - Διοικητικό στέλεχος επιχειρήσεων - Υπεύθυνος πληροφοριακών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων

Ευάγγελος Ζαχαριουδάκης - Διοικητικό στέλεχος επιχειρήσεων - Υπεύθυνος πληροφοριακών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων

«Με μεγάλη χαρά και αίσθηση ευθύνης ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη. Η απόφαση αυτή πηγάζει από την πεποίθηση μου ότι η ενεργός συμμετοχή στην τοπική πολιτική αποτελεί ζωτικό μέσο για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στην πόλη μας. Έχοντας βαθύ σεβασμό στις αξίες της διαφάνειας, της δικαιοσύνης και της ανοιχτής συζήτησης, δεσμεύομαι να εργαστώ για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δημοτών, των φορέων και των αρχών, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον για όλους μας».

Ιωάννης Ηλιάδης – Μηχανολόγος-Μηχανικός, Εκπαιδευτικός

Ιωάννης Ηλιάδης – Μηχανολόγος-Μηχανικός, Εκπαιδευτικός

«Ευχαριστώ κατ’ αρχάς θερμά τον Μιχάλη Καραμαλάκη, που με εμπιστεύτηκε για να ενταχθώ στο συνδυασμό «Ηράκλειο, η πόλης μας». Η πρόταση του είναι αρκετά τιμητική και μου έδωσε να καταλάβω ότι τόσο η παράταξη, όσο και ο επικεφαλής της, αναζητούν ένα μίγμα νέων ανθρώπων, τεχνοκρατών και προσωπικοτήτων που γνωρίζουν τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας του Δήμου, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν άμεσα κι αποτελεσματικά στις προκλήσεις της επόμενης ημέρας. 

Ως πρώην Γενικός Γραμματέας και ως Μηχανικός θεωρώ ότι έχω αποκτήσει την εμπειρία και τις γνώσεις που είναι αναγκαίες σε μια δημοτική παράταξη για να ενταχθεί άμεσα σε συνθήκες παραγωγής και προόδου. Είμαι πεπεισμένος ότι οι σε αυτή τη συγκυρία οι δημότες δεν επιθυμούν πειραματισμούς και περιμένουν απτά αποτελέσματα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς από την πλευρά μας, μπορούμε και θα το πετύχουμε.»

Μάνος Πεχυνάκης – Επιχειρηματίας

Μάνος Πεχυνάκης – Επιχειρηματίας

«Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον κ. Καραμαλάκη και είναι τιμή μου να συμμετέχω στον αγώνα τον δημοτικών εκλογών με την παράταξη «Ηράκλειο η πόλη μας» που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας. Στην σταδιοδρομία του ως τώρα έχει αποδείξει πόσο άξιος και δημιουργικός είναι σε ότι του έχει ανατεθεί. Θέλω κι εγώ  να συμβάλλω ενεργά σε αυτό του το έργο για μια πιο σύγχρονη και ευρωπαϊκή πόλη».

Κωνσταντίνος Κουτάντος – Επιχειρηματίας

Κωνσταντίνος Κουτάντος – Επιχειρηματίας


Πηγή: pancreta.gr