Μητσοτάκης: Οι λέσχες των οργανωμένων οπαδών θα κλείσουν - Ειδήσεις Pancreta
Παρακολουθήστε ζωντανά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και του προέδρου της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν, στη σκιά της δολοφονικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι δηλώσεις πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και του προέδρου της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν. Είχε προηγηθεί συνάντηση των δύο ανδρών με εκπροσώπους των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη σκιά της δολοφονικής επίθεσης χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι επαφές αυτές έρχονται μετά τη θύελλα αντιδράσεων για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ από Κροάτες χούλιγκαν, που αφέθηκαν ανενόχλητοι από την αστυνομία να διασχίσουν τη χώρα, παρότι ήταν γνωστές οι κινήσεις τους και οι πινακίδες κυκλοφορίας τους.

Το Μαξίμου δεν έχει αναφέρει συγκεκριμένα το αντικείμενο των «ραντεβού» αλλά είχε γνωστοποιήσει απλώς τηλεφωνική συνομιλία των Μητσοτάκη - Τσέφεριν, που συμφώνησαν τη συνάντηση «για να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», αν και η UEFA δεν είναι αρμόδια για το ζήτημα της ασφάλειας στη χώρα μας.

Παρακολουθήστε ζωντανά τις δηλώσεις


Πηγή: news247.gr