«Ηράκλειο, η Πόλη μας»: 14 νέες υποψηφιότητες στον συνδυασμό του Μιχάλη Καραμαλάκη - Ειδήσεις Pancreta

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει να ανακοινώνει υποψηφίους ο Μιχάλης Καραμαλάκης. Ακόμα 14 άτομα εντάχθηκαν στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας».

  1. Γιάννης Αλμυράκης

«Με ευθύνη και συνειδητή απόφαση συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δήμαρχου Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη, ενός ανθρώπου που πίστεψα στο πρόσωπο του από τη πρώτη στιγμή της συνάντησης μας.
Διέκρινα ευθύτητα, ειλικρινή λόγο και πάνω απ όλα δυναμική τόσο στο τρόπο των αποφάσεων του όσο και στο στόχο που έχει θέσει για το Δήμο Ηρακλείου. Τα επόμενα χρόνια θα μιλάμε για ένα μητροπολιτικό δήμο που θα έχει έργα και δράσεις για τη ποιοτικότερη διαβίωση των πολιτών της πάνω σε αειφόρο βιώσιμη ανάπτυξη που θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους».

  1. Στέλιος Κοκοσαλάκης 

«Το ενδιαφέρον του για τα κοινά, η αγάπη για τον τόπο του και η βούληση του να συνδράμει σαν ενεργός πολίτης του Ηρακλείου στην επίλυση βασικών καθημερινών αναγκών της πόλης, σε συνδυασμό με την απόλυτη ταύτιση απόψεων με τον Μιχάλη Καραμαλάκη και το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» για την αναπτυξιακή πορεία του Ηρακλείου, τον οδήγησαν στην συστράτευση μαζί του».

  1. Αλεξάνδρα Καρανικόλα

«Είμαι ευτυχής που θα συμμετάσχω στην προσπάθεια αυτή του κύριου Καραμαλάκη για τον δήμο Ηρακλείου. Ενός ανθρώπου που εργάζεται άοκνα, με όραμα και φρέσκιες ιδέες για την πόλη μας, που στόχο έχουν να την κάνουν πιο ανθρώπινη και λειτουργική για όλους τους δημότες. Από μεριάς μου θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υλοποιηθούν όλα όσα ο κύριος Καραμαλάκης σκοπεύει να κάνει για το Ηράκλειο, την πόλη μας.

  1. Αγγελική Μερκουλίδου

«Είναι μεγάλη τιμή  για εμένα να συμμετέχω ως υποψήφια στο πλευρό του κ.Μιχάλη Καραμαλάκη και είμαι πρόθυμη να βοηθήσω στην επίλυση προβλημάτων του Δήμου. Πιστεύω και συμφωνώ με τις απόψεις του για την εξέλιξη της πόλης μας για ένα Δήμο σύγχρονο χωρίς προβλήματα. Το ήθος και η αφοσίωση  που χαρακτηρίζει τον κ. Καραμαλάκη μας οδηγεί στην εξέλιξη για ένα καλύτερο αύριο».

  1. Κώστας Καστελλιαννάκης

«Η επιλογή μου να συμμετέχω με τον κ. Καραμαλάκη ως υποψήφιος, είναι γιατί επιθυμώ κι εγώ να συμβάλλω, ώστε το Ηράκλειό μας να γίνει πιο σύγχρονο και ανθρώπινο. Πάμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο».

  1. Νίκος Κυπριωτάκης

«Μέσω των καθημερινών επαφών με τους συμπολίτες μου, συχνά προβληματιζόμουν για τις προοπτικές της πόλης μας, πως θα μπορούσαν να επιλυθούν τα καθημερινά προβλήματα και ποιες δυνατότητες υπάρχουν μέσω του θεσμού της δημοτικής αρχής. Μετά την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον κ. Καραμαλάκη, άτομο με όραμα, θέληση και ικανότητα. Αποφάσισα να συμμετέχω σ' αυτήν την προσπάθεια, βασιζόμενος στις γνώσεις μου και τις εμπειρίες τις οποίες αποκόμισα τόσο από τον επαγγελματικό μου χώρο, όσο και την κοινωνική μου δράση, στους συλλόγους γονέων, στο ΓΕΩΤΕΕ Π.Κ και την περιφέρεια Κρήτης».

  1. Καρολίνα Ντος Σάντος Παυλάκη

«Έχω τη θέληση να στηρίξω τον κ. Καραμαλάκη. Είμαι άνθρωπος που θέλω να προσφέρω στον τόπο και τους συνανθρώπους μου και να αλλάξω τα κακώς κείμενα του Ηρακλείου. Ο Μιχάλης Καραμαλάκης έχει βοηθήσει πολύ κόσμο και αποφάσισα να τον στηρίξω. Είναι δίκαιος, σοβαρός και έχει θετική ενέργεια».

  1. Μαρία Ζαχαριουδάκη

«Με χαρά και τιμή αποδέχθηκα την πρόκληση να ζητήσω από τους συνδημότες μου την δυνατότητα να αγωνιστώ μέσα από τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» σε συνεργασία με τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη και να δώσω όλες μου τις δυνάμεις μου για να προσφέρω και να αλλάξω τα κακώς κείμενα στον τόπο μου. Έχοντας το ίδιο όραμα με τον κ. Καραμαλάκη για μια πόλη καθαρή, ανθρώπινη, φιλική και ευχάριστη για εμάς και για τα παιδιά μας και με την εμπιστοσύνη που εμπνέει σαν άτομο και προσωπικότητα θα δώσω στο πλευρό του αυτή τη μάχη».

  1. Παντελής Τσαφαντάκης

«Πιστεύω ότι ο κ. Καραμαλάκης είναι πολύ άξιος και δυναμικός άνθρωπος και μπορεί να αναλάβει τον Δήμο Ηρακλείου. Έχω μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Επίσης είναι ένας άνθρωπος που με σιγουριά μπορεί να καταφέρει πολλά για τον Δήμο μας».

  1. Μάνια Σημαντηράκη

«Ο σεβασμός και η εκτίμηση στο πρόσωπο του Στρατηγού Μιχάλη Καραμαλάκη, μου κληροδοτήθηκε αρχικά από την οικογένεια μου. Με το πέρασμα του χρόνου και παρακολουθώντας την αδιαμφισβήτητα λαμπρή πορεία του, έγινα και η ίδια μάρτυρας της εξαίρετης διεκπεραίωσης των όποιων καθηκόντων έχει αναλάβει έως τώρα. Με απόλυτη βεβαιότητα συντάσσομαι και δεσμεύομαι για την καθολική αφοσίωση μου στον ίδιο αλλά και στην ομαδική προσπάθεια όλων μας, προκειμένου η πόλη που αγαπώ, η πόλη μας να γίνει πρότυπο ευρωπαϊκής πόλης».

  1. Ρένα Αβτζή

«Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά να είμαι υποψήφια σύμβουλος με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Καραμαλάκη. Σεβόμενη τις αρχές που προασπίζει ο συνδυασμός «Ηράκλειο, η πόλη μας», θεωρώ και προσωπικά δεσμεύομαι ότι μέσα από τη συλλογική προσπάθεια όλων οφείλουμε να συνδράμουμε με ήθος και ευσυνειδησία για ένα καλύτερο Ηράκλειο, το Ηράκλειο των επόμενων δεκαετιών».

  1. Κυριάκος Μαυρόπουλος

«Ήρθε η ώρα, η γενιά μας, η γενιά της κρίσης, να κάνει το επόμενο βήμα. Το επόμενο βήμα που στόχο θα έχει την αλλαγή του τρόπου σκέψης και τρόπου ζωής, την αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον τόπο που γεννηθήκαμε, δουλεύουμε και επιλέξαμε να ζούμε. Γιατί πιστεύω ότι είναι υποχρέωση του καθενός μας να κάνει ό,τι μπορεί για τον Δήμο μας. Για να διεκδικήσουμε το δικαίωμα σε ένα Δήμο που θα ανήκει στους δημότες του! Η αίσθηση της προσωπικής ευθύνης είναι άλλωστε και το μεγάλο ζητούμενο της προσπάθειάς μας . Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι μεγάλη τιμή μου να συμμετέχω ως υποψήφιος στο πλευρό του κυρίου Καραμαλάκη, για την εμπιστοσύνη του να προχωρήσουμε μαζί διασφαλίζοντας το αντίκρισμα των δράσεων μας».

  1. Στάθης Γαρεφαλάκης

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην δική μας πόλη, είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω ως υποψήφιος για να βοηθήσω έναν πετυχημένο άνθρωπο, τον Μιχάλη Καραμαλάκη. Πιστεύω στον άνθρωπο Μιχάλη Καραμαλάκη, διότι έφτασε πολύ ψηλά κοινωνικά και υπηρεσιακά μέσα από την δίκη του προσωπικότητα και την επιστημονική του κατάρτιση.
Τον επέλεξα διότι πιστεύω στο πρόγραμμα του, το οποίο είναι υλοποιήσιμο για μια λειτουργική πόλη σε όλα τα επίπεδα, αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι ως νέοι άνθρωποι που έχουμε όρεξη για δουλειά ζητάμε την ψήφο σας».

  1. Παρασκευή Μαρίνα Λυρώνη

«Ως γέννημα θρέμμα του Ηρακλείου όπου δραστηριοποιούμαι και επαγγελματικά, καθημερινά έρχομαι αντιμέτωπη με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας σε νευραλγικούς τομείς όπως αυτός των μεταφορών, της καθαριότητας, του περιβάλλοντος και του τουρισμού. Ο Μιχάλης Καραμαλάκης είναι ένας άνθρωπος με συγκροτημένο πρόγραμμα και υλοποιήσιμες ιδέες. Από τη μακρόχρονη επαγγελματική του πορεία έχει αποδείξει την ικανότητά του στη διοίκηση, την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα. Πεποίθησή μου είναι ότι συγκεντρώνει τα κατάλληλα προσόντα και δεξιότητες που απαιτούνται για να μεταλλάξει την πόλη του Ηρακλείου και να βελτιώσει ουσιαστικά την ποιότητα και καθημερινότητα των δημοτών. Συντάσσομαι λοιπόν στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη θέτοντας την εμπειρία και τις επαγγελματικές μου δεξιότητες στη διάθεσή του προς υλοποίηση του προγράμματός του και ζητώ τη στήριξή σας, ώστε να καταστεί το Ηράκλειο ένας δήμος φιλικότερος προς τους δημότες του και να ενισχυθεί η θέση του ως διεθνής τουριστικός πόλος έλξης με μεγαλύτερο σεβασμό στην πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά του».


Πηγή: pancreta.gr