Δέσμευση για καθαρό Ηράκλειο από τον Μιχάλη Καραμαλάκη - Ειδήσεις Pancreta

Αυτοψία στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου, στη Νέα Αλικαρνασσό,  πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης μαζί με μέλη της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», προκειμένου να ενημερωθούν και να καταγράψουν τα προβλήματα των εργαζομένων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης του κ. Καραμαλάκη με τον Πρόεδρο των εργαζομένων στην Καθαριότητα, Μιχάλη Καρασάββα, τέθηκαν επί τάπητος τα πάγια προβλήματα που φέρνουν στα όρια της την Υπηρεσία, με συνέπεια να υπολειτουργεί, αφού σε νευραλγικές θέσεις βρίσκονται λιγοστά άτομα, υπερβάλλοντας εαυτόν ώστε να μπορέσουν να  ανταπεξέλθουν στο μεγάλο φόρτο εργασίας καθημερινά.

Υποστελέχωση, ασφάλεια, εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας, μη ανανέωση συμβάσεων, υγειονομικές συνθήκες, πεπαλαιωμένες εγκαταστάσεις είναι μερικά από τα ζητήματα που αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου.

Ο κ. Καραμαλάκης δεσμεύθηκε για ένα καθαρό Ηράκλειο και υποσχέθηκε να μπει σε προτεραιότητα η Υπηρεσία Καθαριότητας, αν ο κόσμος τον τιμήσει με την ψήφο του ως Νέα Δημοτική Αρχή.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος μεταξύ άλλων επεσήμανε:

«Οι εργαζόμενοι καθημερινά δίνουν τιτάνιο αγώνα, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα. Έχουν απόλυτο δίκιο στα θέματα που μας έθεσαν. Προτεραιότητα της Νέας Δημοτικής Αρχής, εφόσον οι Ηρακλειώτες μας τιμήσουν με την ψήφο τους, είναι να εργαστούμε από την πρώτη μέρα για να επιλύσουμε τα προβλήματα των εργαζομένων και μαζί να εξασφαλίσουμε ένα καθαρό Ηράκλειο».


Πηγή: pancreta.gr