Ο Νίκος Σχοιναράκης υποψήφιος με τον Μιχάλη Καραμαλάκη - Ειδήσεις Pancreta

Μια ακόμα σημαντική υποψηφιότητα για την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Ο λόγος για τον Νίκο Σχοιναράκη, Οικονομολόγος-Ελεύθερος Επαγγελματίας, πρώην Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας-Γόρτυνας και νυν Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Γόρτυνας, που θα βρίσκεται δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο, Μιχάλη Καραμαλάκη ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου.

Ο κ. Σχοιναράκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η πολυετής γνωριμία μου με τον στρατηγό Μιχάλη Καραμαλάκη από το 2007, η εκτίμηση και ο σεβασμός που πάντα έτρεφα στο πρόσωπό του έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση που μου έγινε να συμμετέχω ως υποψήφιος στην παράταξη «Ηράκλειο η Πόλη μας» της οποίας ηγείται ως Υποψήφιος Δήμαρχος.

Ο καταλληλότερος για Δήμαρχος Ηρακλείου

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης είναι ο πλέον κατάλληλος για Δήμαρχος Ηρακλείου, διότι είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους αρχηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας. Τον διακρίνει εργατικότητα, αποτελεσματικότητα, όραμα και πείσμα για αυτό που κάνει. Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα προσόντα θα τα αξιοποιήσει για το καλό της πόλης του Ηρακλείου. Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους με όραμα και σχέδιο, με διάθεση για προσφορά, ανθρώπους της πράξης και του αποτελέσματος.

Το όραμά του για το Δήμο Ηρακλείου.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης πρεσβεύει αξίες και ιδανικά, έχει όραμα για την πόλη μας. Προτεραιότητα του θα έχει τον πολίτη και την ίδια την πόλη. Μια πόλη που θα είναι λειτουργική και θα εξυπηρετεί τους πολίτες χωρίς να τους ταλαιπωρεί. Το όραμά του είναι να αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της προόδου και της ευημερίας τόσο στον αστικό ιστό όσο και στα όμορφα χωριά του Δήμου μας. Θεωρώ πως η ψήφος σας στον Μιχάλη Καραμαλάκη είναι μονόδρομος για την πόλη μας.

Συμπορεύομαι μαζί του και ζητώ την ψήφο σας.

Παρά τον σεβασμό που τρέφω προς όλους τους υποψηφίους Δημάρχους στον Δήμο Ηρακλείου αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον Μιχάλη Καραμαλάκη. Ζητώ τον ένα σταυρό από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησης προκειμένου να συνδράμω ώστε ο Δήμος Ηρακλείου να αλλάξει πρόσωπο και να ατενίσει το μέλλον όπως αρμόζει στην ιστορία του. Η αξία, το ήθος, η αγωνιστικότητα και η ανιδιοτέλεια του Μιχάλη Καραμαλάκη είναι εγγύηση γι’ αυτό. Με την υποψηφιότητά μου προσδοκώ μέσα από τη γνώση, την εμπειρία, την πολυετή ενασχόλησή μου με τα κοινά και με γνώμονα το αίσθημα προσφοράς και ευθύνης που με χαρακτηρίζει, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Δήμο Ηρακλείου και να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στο να αποκτήσει καλύτερες προοπτικές σε όλους τους τομείς».


Πηγή: pancreta.gr