Η Εύα Καϊλή στο Κορωπί - Ειδήσεις Pancreta

Η επιλογή συνηγόρου υπεράσπισης δείχνει πολλά για την προσωπικότητα του κατηγορουμένου, ειδικά όταν πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο.

Η Εύα Καϊλή επέλεξε και Έλληνα δικηγόρο, τον προσωπικό της φίλο Μιχάλη Δημητρακόπουλο, που έχει διακριθεί για τις τηλεοπτικές του αγορεύσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μ. Δημητρακόπουλος συμπεριφέρθηκε στις Βρυξέλλες σαν να βρίσκεται στην Ευελπίδων.

Έκανε διαρκώς δηλώσεις, άλλοτε μιλώντας για το πόσο προδομένη αισθάνεται η πελάτισσά του από τον σύντροφό της, άλλοτε για το πόσο συντετριμμένη είναι, ενώ έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει πολιτική την απόφαση για την προφυλάκισή της, προσβάλλοντας τις βελγικές δικαστικές αρχές.

Τελικά, κατάφερε να κάνει viral το «Ζαμέ Κορωπί», δηλαδή τα κακοποιημένα γαλλικά με τα οποία θέλησε να διατρανώσει ότι η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν υπήρξε ποτέ διεφθαρμένη.

Είναι γελοίο αλλά είναι και θλιβερό. Η Εύα Καϊλή δυσφημεί τη χώρα με την εμπλοκή της στο Qatargate και ο Έλληνας συνήγορός της βάζει νερό στο μύλο του διασυρμού δείχνοντας επιπολαιότητα, ερασιτεχνισμό, ελαφρότητα, έλλειψη επίγνωσης για τα βασικά, έλλειμμα σοβαρότητας.

Αν δεν μεσουρανούσε η Καϊλή στην πολιτική ζωή του τόπου, δεν θα μεσουρανούσε και ο Δημητρακόπουλος στα ποινικά δικαστήρια. Μπορούμε να το δούμε και έτσι. 


Πηγή: tvxs.gr