Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη: Προσπαθεί να φορτώσει ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ - Ειδήσεις Pancreta

Σφοδρή επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με επίκεντρο την υπόθεση ΚαΪλή μιλώντας σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός υποστήριξε πως δείχνει «πανικό και μικρότητα το να προσπαθείς να φορτώσεις ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ».

Επιπλέον, σημείωσε πως «ο κ.Ανδρουλάκης έλεγε με σαφήνεια ότι θέλει να στείλει τη ΝΔ στην αντιπολίτευση. Ο άνθρωπος θέλει να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν επιλέγει να είναι παρακολούθημα του κ.Τσίπρα ας το πει με σαφήνεια και όχι μισόλογα».

Αναφερόμενος στο σκάνδαλο Qatar gate είπε πως «η αξιοπιστία της πολιτικής πλήττεται και η εμπιστοσύνη στους θεσμούς βάλλεται. Είναι πολύ στενάχωρα όσα είδαν το φως και πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα τα εξιχνιάσει»

Από τα βέλη του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για τον οποίο ισχυρίστηκε πως «λέει ότι η Ελλάδα είναι πρωταγωνίστρια στο να εξάγει διαφθορά. Η Ελλάδα είναι πρωταγωνίστρια στις εξαγωγές προϊόντων και αγαθών και δεν νομίζω ότι ένας τέως πρωθυπουργός προσφέρει υπηρεσίες στη χώρα του όταν τη δυσφημεί εκτός Ελλάδος».


Πηγή: pancreta.gr