ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου: Δράση για ενίσχυση κοινωνικών δομών - Ειδήσεις Pancreta

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τις γιορτές η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου αποδεικνύει πως, η προσφορά στο συνάνθρωπο, η στήριξη σε παιδιά και ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη δεν είναι απλές λέξεις αλλά είναι για εμάς στάση ζωής.

Έτσι και φέτος η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου ανοίγει τα γραφεία της και προχωράει στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η συλλογή των τροφίμων και τα είδη πρώτης ανάγκης ξεκινάει από την Δευτέρα 28/11/2022 έως Πέμπτη 15/12/2022 στα γραφεία της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου που βρίσκονται επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38 Ηράκλειο.

Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 12:00 και 18:30 – 21:00

Τηλέφωνο για πληροφορίες 2811 810 280

Η προσφορά και ο εθελοντισμός, δεν πρέπει να είναι ένα «χριστουγεννιάτικο γεγονός», αλλά καθημερινότητα, με όποιο τρόπο μπορούμε πρέπει να στηρίζουμε όσους μας έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τρόφιμα:

Πρωινά- σνακ : Μαρμελάδα, Μερέντα , Ταχίνι κακάο, φρυγανιές , κρουασάν, χυμούς ,Μπάρες δημητριακών, δημητριακά, μπισκότα, μέλι Όσπρια – ρύζι καρολίνα Ζυμαρικά: διάφορα είδη εκτός μακριά (πένες, φιογκάκια, βίδες, κριθαράκι) Ζάχαρη, Αλεύρι, φαρίνα , ντοματοχυμό, ηλιέλαιο

Είδη προσωπικής υγιεινής:

Σαμπουάν, αφρόλουτρο, μωρομάντηλα, αλοιφή συγκάματος Sudocrem , μαλακτική, οδοντόβουρτσες

Απορρυπαντικά:

Υγρό και σκόνη πλυντηρίου ρούχων , ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων, υγρό πιάτων , χλωρίνη, για σφουγγάρισμα

Χαρτικά είδη:

Χαρτί κουζίνας , χαρτί υγείας, χαρτομάντηλα τσέπης Pambers Νο 4 και Νο 5

Για την ΔΕΕΠ (Νο.Δ.Ε.) Ηρακλείου Κρήτης
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ευάγγελος Εμμ. Καρκανάκης

Πηγή: pancreta.gr