Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού ο Παύλος Πολάκης - Ειδήσεις Pancreta

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε ο Παύλος Πολάκης όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο του Open.

«Ο κύριος Πολάκης έχει εμβολιαστεί. Είχε δηλώσει ότι θα εμβολιαστει το φθινόπωρο, εμβολιάστηκε πριν μερικές μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή έχει αναλάβει το έργο να πείσει τους πολίτες για την ανάγκη των εμβολιασμών, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση. Όλα του τα στελέχη, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα εμβολιασμένοι» σημείωσε παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε, ακόμα, ότι, «Θα σας πω πότε εμβολιάστηκε, γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος. Δεν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο. Όταν είχε ανακοινώσει δημοσίως ότι θα εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο, τού το υπενθύμισα εγώ, ότι έχεις κάνει μία δημόσια δήλωση και μου είπε θα μείνει σε αυτή. Χθες το απόγευμα μού έστειλε sms με την εικόνα του εμβολιασμού. Και ανέφερε ότι “έκανα την υπόσχεσή μου πράξη. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, εγώ ασκώ κριτική στο πλαίσιο της επιστημονικής μου προσέγγισης”. Αυτό είναι θεμιτό. Αλλά επίσης θεμιτό είναι να είναι ξεκάθαρη και η θέση του κόμματος. Διότι προσπαθεί ο κύριος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση, η κυβερνητική προπαγάνδα να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις. Εδώ δεν θα μοιραστούμε ευθύνες που δεν έχουμε, και είμαστε σαφείς ως προς αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης είχε αναφέρει μέσα στο καλοκαίρι ότι θα αποφασίσει από Σεπτέμβριο για το εμβόλιο, με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές, ενώ γενικότερα για τη στάση του και τον σκεπτικισμό του απέναντι στο εμβόλιο έχει δεχθεί σφοδρή κριτική.


Πηγή: tvxs.gr