Λασιθιώτικο Κάλεσμα - Ειδήσεις Pancreta

Έχοντας ήδη διανύσει δύο χρόνια θητείας ως δημοτική αρχή, κρίνουμε και αξιολογούμε ότι το παραγόμενο έργο όσο και αυτά που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο χρονικό διάστημα, ικανοποιεί τις προσδοκίες. Έχουμε εμπιστοσύνη στον επικεφαλή και δήμαρχό μας Γιάννη Στεφανάκη, για την συνέχιση του δημιουργικού έργου για τον τόπο μας και τους ανθρώπους και τον στηρίζουμε στις αποφάσεις του.

Στην πορεία αυτή, διαχειριστήκαμε και διαχειριζόμαστε με την δέουσα σοβαρότητα όλα τα θέματα που αφορούν την σχέση Δήμου και πολίτη.

Έχουμε άποψη, την εκφράζουμε, την μοιραζόμαστε και αναλαμβάνουμε την ευθύνη των αποφάσεων μας που μας αφορούν. Αποφασίζουμε και ασχολούμαστε με τα θέματα των δημοτών αρμοδιότητας μας. Όπως δεν δεχόμαστε εξωθεσμικές παρεμβάσεις και διεκδικούμε εκείνα που μας αναλογούν, έτσι και δεν παρεμβαίνουμε σε θέματα που δεν είναι αρμοδιότητας μας. Το Οροπέδιο Λασιθίου, ο τόπος και οι ανθρώποι του, έχουν διαχρονικά αποδείξει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες καταστάσεις και να στέκεται με αίσθημα ευθύνης έναντι όλων και συμπαραστέκεται και δείχνει αλληλεγγύη σε κάθε δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας και κατανοούμε απόλυτα ότι υπάρχουν κατά καιρούς σκληρές αποφάσεις που δοκιμάζουν τις σχέσεις, τις αντοχές, τα όρια καθώς και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης όλων.

Ως δημοτική παράταξη είμαστε ενωμένοι και συνεχίζουμε δημιουργικά για το Οροπέδιο Λασιθίου, για ένα καλύτερο αύριο για τους ανθρώπους και τον τόπο.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξής «Λασιθιώτικο Κάλεσμα» : Γερακάκης Νικηφόρος, Κασαπάκη Πόπη, Κασσάκης Μανώλης, Κοντογιάννης Θεοχάρης, Μανουσάκης Άγγελος, Παραβολιάση Μαρία, Πλατή Φαρσάρη Αναστασία, Πλευράκης Γιώργος, Σιγανός Βαγγέλης, Στιβακτάκης Γιώργος, Στρατάκης Γιώργος, Τζιράκης Δημήτρης, Φανουργιάκης Γιώργος, Φουκαράκης Κώστας.


Πηγή: pancreta.gr