Διήμερη επίσκεψη του Β. Κικίλια στην Κρήτη για τους εμβολιασμούς - Ειδήσεις Pancreta

φωτο αρχείου

Ο υπουργός θα επισκεφθεί την Τετάρτη το Ηράκλειο και το Λασίθι και την Πέμπτη το Ρέθυμνο και τα Χανιά ενώ σκοπός της επίσκεψης είναι η εντατικοποίηση των εμβολιασμών στο νησί, που είναι ένα από τα στοιχήματα που πρέπει να κερδηθεί, προκειμένου να επιτευχθεί το τείχος ανοσίας.

Ο κ. Κικίλιας μαζί με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του υπουργείου, Μάριο Θεμιστοκλέους θα φτάσουν στο Ηράκλειο την Τετάρτη όπου στις 9 θα μιλήσουν στο Πολιτιστικό Κέντρο σε ημερίδα για την εντατικοποίηση της εμβολιαστικής κάλυψης στην Κρήτη.

Στόχος της ημερίδας είναι να πειστεί ο γενικός πληθυσμός ώστε να προχωρήσει στον πλήρη εμβολιασμό του αλλά και να ενημερωθεί για την πρωτοβουλία της 7ης ΥΠΕ να λειτουργήσει κινητά κλιμάκια εμβολιασμών που θα μεταβαίνουν στην ενδοχώρα και θα πραγματοποιούν εμβολιασμούς σε όσους το επιθυμούν.

Την Τετάρτη το απόγευμα, ο υπουργός Υγείας θα αναχωρήσει μαζί με τον κ. Θεμιστοκλέους για τον Άγιο Νικόλαο όπου θα προχωρήσουν σε ομιλία στο ξενοδοχείο «Miramare Resort» στις 6 το απόγευμα.

Την Πέμπτη ο Βασίλης Κικίλιας θα μεταβεί στην Δυτική Κρήτη και συγκεκριμένα θα έχει ομιλία στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου στις 10 το πρωί και στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στις 2.30 το μεσημέρι στα Χανιά.


Πηγή: pancreta.gr