Επίθεση Καλλιάνου κατά Τσίπρα ότι υπερασπίστηκε τα συμφέροντα ξένων χωρών - Ειδήσεις Pancreta
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, ισχυρίστηκε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βγήκε στο εξωτερικό για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα ξένων χωρών. «Ο πρώην πρωθυπουργός πάρα πολλές φορές έσκυψε το κεφάλι. Έσκυψε το κεφάλι στα Σκόπια, έσκυψε το κεφάλι με τις σχέσεις που είχαμε με την Τουρκία, έσκυψε το κεφάλι και δεν δημιούργησε κάποιες συμμαχίες σημαντικές», είπε χαρακτηριστικά, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, να ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος του.
 

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βγήκε στο εξωτερικό για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα ξένων χωρών.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «βγήκε έξω από τα τείχη της χώρας, βγήκε για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα άλλων χωρών. Αυτό με λυπεί εμένα ιδιαιτέρως. Και στα Σκόπια και με την Τουρκία και γενικά. Και με όλες τις συμμαχίες που τελικά δεν είχαμε συμμαχίες και ήμασταν μόνοι μας».

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκούρης τον διέκοψε, ρωτώντας τον: «Λέτε ότι ο πρώην πρωθυπουργός επί της θητείας του έσκυβε το κεφάλι; Υπεράσπιζε τα συμφέροντα άλλων χωρών; Αυτό είπατε;», με τον Γιάννη Καλλιάνο να απαντά καταφατικά. «Πάρα πολλές φορές έσκυψε το κεφάλι. Έσκυψε το κεφάλι στα Σκόπια, έσκυψε το κεφάλι με τις σχέσεις που είχαμε με την Τουρκία, έσκυψε το κεφάλι και δεν δημιούργησε κάποιες συμμαχίες σημαντικές», είπε χαρακτηριστικά.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, να ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος του. «Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Καλλιάνος υποστήριξε πως ο κ. Τσίπρας ως Πρωθυπουργός “υπερασπίστηκε συμφέροντα ξένων χωρών και στα Σκόπια και με την Τουρκία και γενικά”. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Σε αντίθετη περίπτωση απλά υιοθετεί τις αθλιότητες» σημείωσε ο Ν. Ηλιόπουλος, καταλήγοντας: «Σε κάθε περίπτωση πάντως, περιμένουμε ο κ. Καλλιάνος, μαζί με τους υπόλοιπους 157 της Ν.Δ., να ψηφίσουν με τα δύο χέρια τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία. Για να καταλάβει ο ελληνικός λαός το μέγεθος της πολιτικής απάτης που δυστυχώς συνεχίζεται και μετά τις εκλογές.»


Πηγή: thepressproject.gr