«Καθαρός» ο Φλαμπουράρης – Ελέγχεται ο Χαρδούβελης - Ειδήσεις Pancreta

Κανένα θέμα δεν υπάρχει με το «πόθεν έσχες» του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή ελέγχου στη Βουλή. Το θέμα είχε προκύψει από δημοσιεύματα σχετικά με τον χρόνο μεταβίβασης των μετοχών της τεχνικής εταιρείας του και του ασυμβίβαστου που έχει ως υπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοινοβουλευτική επιτροπή του «πόθεν έσχες«, έκανε δεκτή την εισήγηση των ορκωτών λογιστών που έλεγξαν τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του υπουργού και αποφασίστηκε ότι δεν υπάρχει πλέον ζήτημα.

Στη Δικαιοσύνη η υπόθεση Χαρδούβελη

Αντίθετα, σε ότι αφορά την έρευνα για την δήλωση «πόθεν έσχες» πρώην υπουργού Οικονομίας, Γκίκα Χαρδούβελη, η επιτροπή αποφάσισε να συνεχιστεί η έρευνα, για καθυστερημένη κατάθεση δήλωση πόθεν έσχες κατά 3,5 χρόνια και να εξεταστεί κατά προτεραιότητα, η δήλωση που υπέβαλλε όταν ήταν υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Χαρδούβελης έστειλε υπόμνημα, αλλά η επιτροπή αποφάσισε να εμμείνει στην απόφασή της να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

Οι ίδιες πληροφορίες, θέλουν η υπόθεση του «πόθεν έσχες» του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη, να απασχολεί την Επιτροπή σε επόμενη συνεδρίαση.


Πηγή: efsyn.gr