Φωτήλας (Βουλευτής Ποταμιού): Να πάμε με τη ΝΔ, να ενισχύσουμε τον Κυριάκο - Ειδήσεις Pancreta

Υπέρ της συμπόρευσης με τη ΝΔ τάχθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας, σημειώνοντας πως «θα πρέπει να βοηθήσουμε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλώντας στο Mega, ο Ιάσων Φωτήλας δήλωσε πως τάσσεται υπέρ μιας προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ των δύο κομμάτων. «Πρέπει να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι να γίνουμε άλλο ένα ανάχωμα. Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν, όπως π.χ. για τη συνταγματική αναθεώρηση και την οικονομία». 

Μάλιστα ο βουλευτής του Ποταμιού σημείωσε πως θα θέσει το ζήτημα στην επόμενη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. «Αντί να δολιχοδρομούμε χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση πρέπει να συμπλεύσουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε και είπε πως αυτή θα είναι η πρότασή του, σημειώνοντας μάλιστα πως τάσσεται υπέρ της συνεργασίας και της σύγκλισης «χωρίς κόκκινες γραμμές». 

Σημειώνεται πως στο Ποτάμι επικρατεί αναβρασμός, τόσο μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και μετά το άνοιγμα της Φώφης Γεννηματά για δημιουργία ενός κεντροαριστερού πολιτικού σχηματισμού. Παράλληλα ο Χάρης Θεοχάρης αμφισβήτησε έμμεσα την ηγεσία του Σταύρου Θεοδωράκη και πλέον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις του επικεφαλής του κόμματος.


Πηγή: tvxs.gr