Οριακό προβάδισμα Μητσοτάκη δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα - Ειδήσεις Pancreta

Ντέρμπι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ. Η καταμέτρηση των ψήφων βρίσκεται σε εξέλιξη. Αισιοδοξία για νίκη επικρατεί και στα δύο επιτελεία των υποψήφιων προέδρων που έχουν επιδοθεί σε ένα παιχνίδι εντυπώσουν. 

Για «καθαρή νίκη» μιλούν οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η διαφορά σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις δεν αποκλείεται να φθάσει το 55% - 45% υπέρ του κ. Μητσοτάκη.

Την ίδια ώρα, στο επιτελείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχει στηθεί βιντεογουόλ για την μετάδοση των αποτελεσμάτων όπως αυτά φθάνουν από τα εκλογικά τμήματα στα κεντρικά της Συγγρού και την ΚΕΦΕ. Από το επιτελείο του μιλούν για διαφορά 5% υπέρ του κ. Μεϊμαράκη. 

Συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 28%, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρίσκεται στο 53,4% και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 46,6%. Ωστόσο, λίγο αργότερα, με καταμετρημένο το 31,5% η «ψαλίδα» έκλεισε, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να βρίσκεται στο 52% και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο 48%.

Οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη υποστηρίζουν, ωστόσο, ότι δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη τα εκλογικά τμήματα της Αττικής, τα οποία πιστεύουν ότι θα του δώσουν τη νίκη. Λίγο αργότερα ανέφεραν ότι υπάρχει εικόνα «καθαρής νίκης» σε πανελλαδικό επίπεδο.


Πηγή: tvxs.gr