Μπακογιάννη σε Τσίπρα για ΒΟΑΚ: Εμείς δεν κάνουμε απλώς σχέδια επί χάρτου - Ειδήσεις Pancreta

φωτο αρχείου

Απάντηση στην αναφορά του Αλέξη Τσίπρα για τον ΒΟΑΚ, κατά την περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, δημοσιοποίησε η βουλευτής Χανίων της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κα. Μπακογιάννη επανέλαβε την άποψη ότι η ΝΔ παρέλαβε από τον ΣΥΡΙΖΑ «απλώς σχέδια επί χάρτου» και υπογράμμισε ότι η ΝΔ γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της Κρήτης και θα «προνοήσει για συγκεκριμένες διαδρομές που χρησιμοποιούνται από μόνιμους κατοίκους της περιοχής».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στον ΒΟΑΚ κατά την ομιλία του στο χωριό Σελλιά του Ρεθύμνου όπου πραγματοποιεί περιοδεία, λέγοντας ότι «η σημερινή κυβέρνηση ναρκοθετεί την πορεία του έργου το οποίο είχε δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», με αποτέλεσμα, όπως είπε, «να υπάρχει ο κίνδυνος για νέες καθυστερήσεις».

Αναλυτικά η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη:

«Αγαπητέ κ. Τσίπρα, σε αντίθεση με εσάς εμείς λέμε τα ίδια και πριν και μετά τις εκλογές. Επίσης, σε αντίθεση με εσάς, ο πρωθυπουργός της χώρας έχει δεσμευθεί για την υλοποίηση του ΒΟΑΚ πράγμα που σημαίνει ότι εμείς δεν κάνουμε απλώς σχέδια επί χάρτου.

Σας θυμίζω ότι η χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ ήταν στον αέρα, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια που κυβερνούσατε τη χώρα. Και σας βεβαιώνω ότι η κυβέρνηση της ΝΔ γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της Κρήτης και θα προνοήσει για συγκεκριμένες διαδρομές που χρησιμοποιούνται από μόνιμους κατοίκους της περιοχής.

Τέλος, θα περίμενα μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση, αν όχι συνέπεια, από έναν πολιτικό αρχηγό, ο οποίος κατήγγειλε τα διόδια με το Κίνημα δεν πληρώνω, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όταν έγινε πρωθυπουργός αύξησε τον αριθμό των διοδίων και νομοθέτησε αύξηση του κόστους διοδίων κατά 150%.

Υ.Γ Και στην Κρήτη λέμε την παροιμία «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί».

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr