«Βουλευτής του Ποταμιού μου πρότεινε να ρίξουμε την κυβέρνηση» - Ειδήσεις Pancreta

«Λεβεντιάδας» συνέχεια και την Τετάρτη, καθώς ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο πολιτικό σκηνικό, ενώ, αυτή τη φορά, βάλλει κατά του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος αίφνης έχει αναδειχθεί σε... ρυθμιστή της πολιτικής ατζέντας αυτού του τόπου, μίλησε στον ΑΝΤ1 και δήλωσε ότι βουλευτής του Ποταμιού του πρότεινε να «συναπιστούν» για να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ. ΕΛΛ..

Ειδικότερα υποστήριξε ότι δύο-τρεις ημέρες πριν από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης ένας βουλευτής του Ποταμιού πλησίασε τον γιο του και του είπε ότι «Θέλω να σας πω ότι είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση. Αφού ο Καμμένος δεν ψηφίσει, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει να μην ψηφίσουμε, αν συμφωνήσει και ο πρόεδρος να ρίξουμε την κυβέρνηση».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ έχουν «πρωτοφανή, ανεξήγητη έχθρα προς τον ΣΥΡΙΖΑ».

Από τις κατάρες στα ψέμματα

Το Ποτάμι απάντησε στα όσα ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης με μια ειρωνική ανακοίνωση.

«Όταν ήταν εκτός Βουλής ειδικευόταν στις κατάρες, τώρα εξασκείται στα ψεύδη. Είναι κι αυτό μια πρόοδος» διαμηνύουν από την Σεβαστουπόλεως.

Δεν μπορεί να περάσει «στο ντούκου» 

Για «άκρως σοβαρή» αποκάλυψη ώστε να περάσει «στο ντούκου» έκανε λόγο η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία κάλεσε τον κ. Λεβέντη να μιλήσει με ονόματα και όχι με μισές αλήθειες.

Συνέχισε σημειώνοντας πως «αποτελεί ηθική υποχρέωσή του όχι μόνο σε όσους τον ψήφισαν αλλά σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Ποιος ήταν ο βουλευτής του Ποταμιού που προέβη σε αυτή την κίνηση;»

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δηλώνει ότι η «αποκάλυψη εκθέτει σαφέστατα τόσο το σκοτεινό Ποτάμι όσο και το ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται ακόμη κάτω από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου, καθώς δείχνει ότι απεργάζονται στο παρασκήνιο σχέδια ανατροπής της νόμιμης κυβέρνησης».


Πηγή: efsyn.gr